El merjek hozzá így menni?
Figyelt kérdés
Páromnak tüdőgyulladása van, gyengébb fajta. Kb. 2 hete kezdődött, de síma megfázásnak tűnt, és közben már 3x taliztunk, nekem semmi bajom, a tüdőgyulladás tegnap derült ki.2009. júl. 23. 10:59
1/7 anonim válasza:
Azt írod, hogy ő a párod. És nem akarsz hozzá elmenni, mert tüdőgyulladása van. Milyen ember vagy te? Amíg minden oké vele, addig jó, ha megbetegszik, kihajítod, mint az elromlott vekkert?
2/7 anonim válasza:
Látogatóba illik is hozzá elmenni, nem kell csókolózni, túl közel kerülni hozzá, hosszasan kifárasztani, de egy rövid találkozónak, érdeklődésnek, esetleg segítségnek pl bevásárlás, rendrakás biztos örülne.
3/7 anonim válasza:
Vegyél be vitamint és menj el hozzá. Nem kell egymást körbenyalni, de ha akarod vele folytatni a kapcsolatot, illene meglátogatni...
Nem fogod elkapni, rendesen kezet mosol stb.
4/7 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem akarok hozzá elmenni??? ÍRTÓRA vele akarok lenni, csak testvérem izélt, hogy ne menjek, de úgyis el fogok menni, csak kikértem a véleményeteket. Köszi a válaszokat :)
2009. júl. 23. 11:36
5/7 anonim válasza:
Szerintem a tüdőgyuszi ne terjed levegőben,de azért menj érezze hogy szereted mellette vagy a betegségben is csak ne nyalogasd őt.Meg gyógyul és lesz még rá elég alkalom.
6/7 anonim válasza:
A tüdőgyulladás nem fertőző!!! Menj hozzá akkor, amikor csak tudsz és szeretgesd.
7/7 Deus88 válasza:
Szerintem látogasd nyugottan ,annyira ne félsd magad mert ha szereted akkor elmehetc látogatoba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!