Bélféreg okozhat hatalmas mennyiségű bélgáz termelődést?
Igen, még be sem nyitottam a rendelőbe, már azonnal mondta hogy ez lett a vizsgálat eredménye, vagyis tele vagyok petékkel, meg "gilisztával". Gyógyszert nem szedek, nem eszek puffasztó ételeket. Voltam laktóz-érzékenységi vizsgálaton (H2 kilégzés) és nem vagyok laktóz-intoleranciás, csak 'kontaminált vékonybél szindrómát' állapítottak meg. Erre a házi doki azt mondta hogy nem csodálkozik.
*egyébként ez az egész(bélgázok) több mint fél éve húzódik, és kicsit meglepődtem hogy a kettő összefügg.
De jó lenne már túlenni rajta.
akkor valószínű attól lehet a gáztermelődés.
azt ugye tudod, hogy mitől lehet a bélféreg?
úgy értem hogy legközelebb óvatosabban!
Tudom mitől van. De én nem vagyok tisztátalan. Mindig kezet mosok mosdó után.
A probléma hogy van két nagyanyám akikkel együtt él a családom (89 és 87 évesek). Ők azok akiknek nem lehet parancsolni ilyen téren, főleg az idősebbiknek. Nem hajlandó kezet mosni; összefogdos, tapogat mindent(mindent a kezébe vesz), utána 'mosogat', stb.
Persze ha itthon vagyunk ki van tiltva a konyhából, de ha nincs ott senki megindul...
Ha nem tőle kaptam el valamit, akkor azt hiszem BKV. Sokkal jobban fogok figyelni ezután. Köszönöm a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!