Mennyi az esélyem, hogy esetleg megfertőződtem AIDS-el?
Szóval beszélgettem egy pasival egy párszor Msn-en, ő is ott lakik mint én. Megbeszeltünk egy talit. Nagyon sokmindent nem tudok róla, akkor találkoztunk először.
Nagyon rámenős volt, ez nekem ne jön be.Hogy is írja...szóval nagyon beindult, először csak csókolgatott majd megujjazott. Szerencsére nem lett több a dologból, mert leálítottam.Olyan ostoba vagyok, még azt se kelett volna hagynom.
Másnap megfordult a fejemben, mi vanha pl. éces, akkor esetleg megfertőzőthetem az ujjazás során? Aktus nem történt.
Tisztában vagyok azzal, hogy szekszuális úton, vér és fertőzött tű útján terjed az éc, de mivel semmit nem tudok rólla, a féleme így is bennem van még akkor is ha nem volt aktus csak ujjazás.
Belegondoltam abba mi van ha esetleg valamelyik uján van egy kis nyílt seb vagy horzsolás, és ez már bőven elegendő a fertőzéshez.
Ti mit gondoltok erről?
Minden esetre jövőhéten elmegyek egy AIDS szűrésre.
Egyébként még szűz vagyok, tehát még a kockázat se volt meg, hogy elkapjam.
Kérlek adajtok tanácsot, ileve mi a véleményetek erről?
Hát nem tudom... Szerintem ne ijedj meg. Elég kicsi az esélye, hogy bármit is elkaphattál tőle, főleg, hogy nem is biztos hogy éces. Szűrésre fölösleges elmenned jövő héten, mert csak 2-3 hónap múlva mutatja ki. (egyik bnőm volt ilyen helyzetben, és őneki mondták a szűrésen, hogy jöjjön vissza x hét múlva). Viszont a biztonság kedvéért csináltasd meg a szűrést amikor már aktuális lesz.
Azért remélem ez jó lecke volt Neked, és drukkolok, hogy ne legyen gond.
Olyan undokok vagytok! Mai világban már annyira más! Hát a véleményem c6es fiúval nem szabad találkozni. Jó, ha van közös ismerős akkor vele együtt! De ez nagyon veszélyes! Nem hinném, hogy elkaptad. De menj el, hogy megnyugodj! Aztán írd le mi lett az eredmény!
Sok sikert! És ígérd meg magadnak, hogy csak annak hagyod magad akit szeretsz és ő is szeret!! (hidd el sokkal jobb lesz ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!