Tetanusz? Megfertőződtem
Figyelt kérdés
Tövig beleléptem egy 1,5 cm-es rajzszögbe, ami otthon szőnyegen volt. Tesóm pedig be hülyített, hogy lehet tetanuszos leszek, elég kicsi a valószínűsége, de kicsit para van.:D
A kérdésem az lenne, hogy 14 évesen kaptam rendszeresen védőoltást? Illetve, ha nem mennyi a valószínűsége, hogy megfertőződtem?
2011. jan. 8. 01:58
1/7 A kérdező kommentje:
Tetanusz? Megfertőződtem?*
2011. jan. 8. 01:59
2/7 anonim válasza:
Képzavar. Vérmérgezést kaphatsz, ami ellen adják a tetanusz oltást. Nem megelőző oltás, utólagos.
Ha vörös csík kezd futni a lábadon, akkor orvos.
3/7 anonim válasza:
nem csak akkor kell orvos ha voros csikos lesz a labad,en minel elobb elmennek egy oltas utan
4/7 anonim válasza:
igen, menj el orvoshoz, kapsz egy tetanusz oltást, és semmi bajod nem lesz
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2011. jan. 8. 13:43
6/7 anonim válasza:
Szuri. Egy pár napig fájni fog, de legalább megnyugodhatsz.
7/7 anonim válasza:
Megelőzőleg is adnak tetanusz elleni védőoltást, sőt része a menetrend szerinti oltási programnak. A szögbe lépéskor adott oltás csak emlékeztető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!