Melyik parlagfű allergia elleni gyógyszer a legjobb? Mit vegyek?
Melyik parlagfű allergia elleni gyógyszer a legjobb? Mit vegyek?
Kell háziorvoshoz menni felíratni? Vagy ez recept nélkül is ugyanannyiba kerül?
Kinek mi használ, aki hasonlóan idegesítő tüsszögést kap?
Ma kezdete.
Szia!
Én Revicet szopogató tablettát szedek napi 1. Amikor elkezdődik a virágzás és már tüsszögök csak akkor kezdem el szedni. Nekem hatásos, és az is jó h nem teszi tönkre a gyomrot mivel nem filmtabletta mint a többi. És 5 perc múlva érzem a hatását. Tavaly még csak 400 Ft volt, most meg 1600....... Ezenkívül tavasztól szedek egy mg+ca+c vit. komb. vitamint.
Ok, köszi. Eddig Claritint szedtem 10 szemet találtam, áprilisban lejárt mondjuk. Eddig megúsztam egy-két tüsszentéssel, igaz, most Calcium + D vitamin kombót nyomom 20 napja és előtte is csináltam egy kúrát 10 nap szünettel. 20 db/ doboz, 1.5L ásv.vízbe 1db. Ez kb. 2 hétig tart.
Régen nem segített a Claritin most viszont nem tudom mitől, de eddig még nem volt durva tüsszögő roham. Ha a kalcium kúra segített akkor Isten áldja. Ha a Claritin, az kiderül mert most elfogyott.
Az azért érdekelne, aki nem szed gyógyszert, hanem végigszenvedi, annak van-e tünete (2012.08.23.), vagy eddig még jó volt a széljárás felém és nem hordta ide a pollent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!