Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most akkor be kell adatnom a...

Most akkor be kell adatnom a 3. Hepatitis B elleni védőoltást, vagy nem kell?

Figyelt kérdés
Küldtek az egyetemtől, ahova felvettek, egy anamnézis lapot, amin fel kell tüntetni a 3 Hepatitis B elleni védőoltás dátumát, amikor beadták nekem. Nekem csak 2 van, mivel elvileg attól a 2-től már teljesen védett vagyok. Ma voltam háziorvosnál, ő azt mondta, hogy teljesen felesleges a 3.-at is beadatni, mert amit 14-15 évesen kaptam 2 az bőven elég. Fel kell ezt tüntetni valahogy a lapon, vagy most, hogy működik ez az egész? Légyszi olyanok írjanak, akik hasonló cipőben jártak/járnak. Köszönöm!
2012. aug. 6. 18:11
 1/4 anonim válasza:
Nekem is hasonló gondom van, és az ÁNTSZ-be küldtek vele. Ott (pénzért) elvileg csinálnak egy vizsgálatot, amivel kimutat(hat)ják, hogy védett vagy, és erről adnak egy igazolást.
2012. aug. 10. 00:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Már utána kérdeztem. Régi diákok azt mondták, hogy nem veszik olyan nagyon komolyan ezt az anamnézis lapot, de már egy jó ideje mindenki csak 2-t kap, úgyhogy simán elég. Ilyenről még csak nem is hallottam, amiről te írtál, szóval nehogy elmenj, mert tuti csak le akarnak húzni...
2012. aug. 17. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért adasd be-
2017. ápr. 4. 01:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk meg azt mondta a háziorvos, hogy majd kell "emlékeztető" oltás (össze vissza beszélnek)
2017. ápr. 4. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!