Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hepatitis B védőoltást kapok...

Hepatitis B védőoltást kapok csütörtökön, mire gondoljak?

Figyelt kérdés
Rosszul vagyok a tűtől meg minden ilyentől, ráadásul az orvos is, aki beadja egy nagy barom... :D Tudtok ötleteket, tippeket, amik beválhatnak, hogy ne szorongjak és hogy ne fájjon? Előre is köszi :]
2010. ápr. 13. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
hallod pont ez a bajom nekem is! :O
2010. ápr. 13. 20:27
 2/10 A kérdező kommentje:
akkor te is várd a válaszokat :D
2010. ápr. 13. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
én már megkaptam, annyira nem féj, csak amikor szétterjed ott az oltás, de csak egy pillanatra rossz, utána rögtön elmúlik. ne nézz oda, mikor adja be.
2010. ápr. 13. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
h h szétterjed?azt lehet érezni? O.O
2010. ápr. 13. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Én múlthéten kaptam meg...én voltam az első. Beálltam a sorba, még beszélgettem-poénkodtam az osztálytársaimmal közbe meg be is oltottak. Csak akkor vettem észre, amikor mondták, hogy menjek már arrébb, mert szeretnék a többieket is beoltani.:D 14/f
2010. ápr. 13. 21:04
 6/10 A kérdező kommentje:
ezek szerint szétterjed :D utolsó, hát örülök, hogy te ilyen bátor vagy... :D lehet nekem is erőt kéne majd venni magamon és előre állni :D
2010. ápr. 13. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:
csak annyi h ne nézz a tűre amig meg nem kaptad :) akkor nemlesz semmi baj :) nekem eddig ez mindig segitett :)
2010. ápr. 13. 22:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is holnap kapom :/ Sajnos én tavaly olyan szerencsétlen voltam, hogy pont akkor néztem oda.. Egész éjjel az volt az eszembe :|
2010. ápr. 14. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Én az elsőtől elájultam :D

A másodiktól szimplán csak rosszul voltam. Amúgy fáj egy kicsit, de tényleg túl lehet élni.

2010. ápr. 14. 16:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :] fú annyira szar... :D Amikor ott állsz és érzed hogy bennedvan a tű wwááá :D
2010. ápr. 14. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!