Kinek van rajtam kívül hányás-hasmenéses betegsége? 2012. júl.31.
Állítólag vírus van!
A párom, az anyukája és az ő párja, illetve a baráti társaságból még ketten (tehát 5 ember a környezetemben) ilyennek küzdenek. Kicsit lázasak voltak, és nagyon durván megy a hasuk, semmi nem marad meg bennük és a gyógyszer sem segít. Páromnál csütörtökön éjjel kezdődött, ma már jobban van, de nagyon rosszul nézett ki, 4 napig nem evett semmit, aggódtam érte.
Jobbulást!
Én is hasonló gondokkal küszködöm, kedd hajnalban kezdődött, és még a folyadék (tea, víz) sem maradt meg bennem.
Ilyenkor a kajamennyiséget csökkents a minimumra, és lehetőleg főtt krumplit/rizst, banánt és almát egyél, ha picit jobban vagy, háztartási kekszet. Illetve főzz teát, és abba tegyél egy csipetnyi sót és cukrot, hiszen mivel minden keresztülmegy rajtad, ezek is kiürülnek a szervezetedből. Én mára már sokkal jobban vagyok, megszűnt minden panaszom, de az étkezéssel továbbra is óvatosan! Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!