Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kinek van rajtam kívül hányás-...

Kinek van rajtam kívül hányás-hasmenéses betegsége? 2012. júl.31.

Figyelt kérdés

2012. júl. 31. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Állítólag vírus van!

A párom, az anyukája és az ő párja, illetve a baráti társaságból még ketten (tehát 5 ember a környezetemben) ilyennek küzdenek. Kicsit lázasak voltak, és nagyon durván megy a hasuk, semmi nem marad meg bennük és a gyógyszer sem segít. Páromnál csütörtökön éjjel kezdődött, ma már jobban van, de nagyon rosszul nézett ki, 4 napig nem evett semmit, aggódtam érte.

Jobbulást!

2012. júl. 31. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyetek banánt, az hasznos ilyenkor.
2012. júl. 31. 13:49
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:) én nekem szombaton volt egy gyomorrontásom, vasárnapra elmúlt és vasárnap már ettem mindent mindennel, aztán hétfőn este hánytam meg ment a hasam...
2012. júl. 31. 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia. Én 2 napja gyógyultam ki belőle, 3 napig ment a hasam nem tudtam semmit enni.
2012. júl. 31. 14:01
 5/10 anonim válasza:
nekem is szombattól..mondjuk vasárnap jól éreztem magam, semmi bajom nem volt..aztán tegnap az egész napom hasfájós volt, és reggelre megint, hányás, és nem akármilyen hasmenés... :(
2012. júl. 31. 22:42
 6/10 anonim válasza:

Én is hasonló gondokkal küszködöm, kedd hajnalban kezdődött, és még a folyadék (tea, víz) sem maradt meg bennem.

Ilyenkor a kajamennyiséget csökkents a minimumra, és lehetőleg főtt krumplit/rizst, banánt és almát egyél, ha picit jobban vagy, háztartási kekszet. Illetve főzz teát, és abba tegyél egy csipetnyi sót és cukrot, hiszen mivel minden keresztülmegy rajtad, ezek is kiürülnek a szervezetedből. Én mára már sokkal jobban vagyok, megszűnt minden panaszom, de az étkezéssel továbbra is óvatosan! Jobbulást!

2012. aug. 2. 09:53
 7/10 A kérdező kommentje:
:// Jobbulást neked is!Én már szerencsére jól vagyok
2012. aug. 2. 10:16
 8/10 anonim válasza:
Jánosnak, meg a városnak:)
2012. aug. 6. 02:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Gyógynövény boltban kapható Körömvirág tea vírusölő, és segít. Nyugodtan megihatod ettől nem fogsz hányni, és hamarabb meggyógyulsz.
2012. aug. 6. 12:03
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2012. aug. 14. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!