Leukémia vagy napszúrás? Minek lehetnek ezek a tünetei?
Ma már péntek,nem fognak semmit csinálni,hétfőig a napszúrásnak el kell múlnia,ha nem,akkor teljes kivizsgálást kérj.
hány éves gyerek?
Kedves harmadik! Biztos, hogy nem jelentkezik ilyen hirtelen minden tünet? És tényleg csak a kezelésektől hullik ki a betegek haja?
Ma már nincs a gyerekorvosunk, nyilván csak hétfőn tud beutalót írni vérvételre, aztán kedden tudom elvinni éhgyomorra a kislányt. Annyi ilyen történetet hallani és szinte mindegyik hányással, fejfájással kezdődik. :(
se nem napszúrás se nem leukémia,elkapott valamit
napszúrástól már kedden rosszul lett volna
leukémiától nem hullik a haja és nem hány,az a kemoterápiától van
vidd normális orvoshoz,vagy akár korházba,ne indulj igy neki a hétvégének ahol mindenhol csak ügyelet van
Leukémia nem így jelentkezik és ezek már a nagyon előrehaladott tünetei lennének, strandon simán összeszedett valami fertőzést, én 6 évesen stafilococcust szedtem össze és 3 hónapig beteg voltam, a végén a hasmenés és hányás miatt olyan tápanyaghiányom volt, hogy nekem is hullani kezdett a hajam.
A hajhullás sosem a rák miatt van, hanem a kemótól, ne aggódj.
Most konkrétan nem arra irnék, hogy mi lehetett a kislánnyal, de szerintem is egy fertőzés...
Nos, a párom 17 éve cukorbeteg, és nehezen gyógyulnak a sebei, kék-lila foltjai, de még a szúnyogcsipései is akár - hétig látszódnak. Ha vérvételre szánjátok magatokat, de ha már meg is volt a vizsgálat, érdemes lenne egy hemoglobint és vércukorszintet is nézni éhgyomorra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!