Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Túrótól lehetek szalmonellás?...

Túrótól lehetek szalmonellás? Vagy ez csak gyomorrontás?

Figyelt kérdés
Reggel csináltam körözöttet. Most hőemelkedésem van, és nagyon megy a hasam. Bár délután ettem rántottát is. Meg ettem dinnyét. Mi lehet a bajom?

2012. júl. 30. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Idén háromszor ettem dinnyét, mindháromszor borzalmas gyomorgörcsök, hasmenés kísérte. Nem tudom, mi van velem idén (vagy a dinnyékkel), de én többet nem eszem. Mármint idén. Lehet, hogy nálad is ez van.

Egyébként túrótól és rántottától is lehetsz szalmonellás.

2012. júl. 30. 22:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Én sok dinnyét ettem idén. Ebből tegnap is ettem, akkor semmi bajom nem volt. Viszont már a rántotta előtt is fura volt a hasam..éreztem hogy nincs rendben. Szóval így csak a túró maradt. De abból meg többen is ettünk, és csak nekem van bajom. Lehet egyiknek sincs köze hozzá..
2012. júl. 30. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, lehet, hogy egyiknek sincs. A szalmonella durva, szerintem, ha az lenne, mások is betegek lennének.

Elsődleges tünetei

Hányinger

Hányás

Hasmenés

Fejfájás

Köldök körüli hasi fájdalom

Másodlagos tünetei

Gyomor-, és bélnyálkahártya gyulladás

2012. júl. 30. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Meg láz is lenne

(ha szalmonella)

2017. ápr. 18. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!