Mi lehet (et) ez? Vastagbél fertőzés?
csütörtök este megfájdult a hasam de elég rendesen..
pénteken kb egész délután fájt.. leszámítva 2 órát délután..
ahogy teltek a napok ez egyre csökkent, hétfő óta csak nagyon rövid időre fájdult meg néha..
de végig ment a hasam.. és folyton finganom kellet..
.... XD
eddig semmi érdekes, de ma este is rámjött és éreztem hogy semmi komoly csak gáz, szal eleresztettem magam..
de mintha egy picit befostam volna.. (XD!!!)..
kimentem, megtöröltem.. de csak egy kicsit volt barna.. viszont mintha véres lett volna..
--------
azért gondolom hogy vmi fertőzés, mert.. hát..
south parkban is volt egy vastagbél megbetegedéses rész, mikor vérzett a seggük az embereknek :P
15/f
javítás: pénteken egész nap.. (mondta 2. fele jó)
ez olyan vizsgálat, hogy letérdelek, és a doki felnyúl? :$ :S
basszus!
szülő nélkül nem oldható meg igaz?
ha figyi. ha véres volt a székleted, azaz PIROS akkor az csakegy felületi sérülést jelent vhol a nyílás környékén. valszeg a sok fosástól gyakrabban törölgetted a segged a wc papírral ami felsérthette ugye. és ettől vérzett.
ha a vér piros a széklete, akkoraz felületi sérüléás, ettől nemkell megijedni
ha a székletben a vér fekete, akkor az belülről jött, és az már veszélyes.
azaz a piros véreddel nefoglalkozz, valszeg csak a sok törölgetés, meg klotyópapír sértette fel.
Teljesen igaza van az előttem szólónak!
Nehogy azt hidd, hogy rákos vagy, vagy polipod van vagy mi a fene. Ha azóta nem is volt véres, akkor kizárt... Meg teljesen igaz az is, hogy a bélrendszeredből származó vér nem PIROS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!