Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi az oka? Talán allergia?

Mi az oka? Talán allergia?

Figyelt kérdés
Minden reggel amikor felkellek tüszögök. Elmentem orvoshoz azt mondta párásítsam a szobám. Megtörtént. Nem használ. Kb: 2 éve megy már így. Mit tegyek? És mi az oka?
2009. júl. 14. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:

esetleg háziporatka allergia?

kikéne porszívozni erősen az ágyat, matracot, huzatokat alaposan kimosni, plusz a takarókat, párnákat tisztíttatni.

2009. júl. 14. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe...lehet, hogy ennek köze van ahhoz, hogy az orromon nem kapok levegőt este amikor alszom. Na ez is nagyon aggaszt. Orrmandula megnagyobbodás vagy orrsövény ferdülés? Ezzel nem nagyon merek menni dokihoz...félek a műtéttől, meg anyukám is mondta, hogy kilesz tömve az orrom vattával. Jaj ebbe belese merek gondolni. Okoz vmi gondot ha nem mondom el a dokinak mi bajon és ha az nem műtettem meg?
2009. júl. 14. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet allergia is, de ahogy írtad is, akár orrsövényferdülés is! Talán ez a legvalószínűbb! Páromnak is az van, és ő minden reggel köhög, meg hapcizik! Ő sem műtette meg, pedig már nagyon régóta van neki!
2009. júl. 14. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:

igazából, hacsak ennyi a bajod, akkor semmi problémát nem okoz. csakhát ilyen félnáthás leszel mindig :)

nekem autóbaleset után lefejeltem a kormányt az orrommal, h kb 1 hónapig olyanvolt, mintha náthás lennék, csak én nem tüsszögtem :D

de mivel te tüsszögsz, sztem inkább a háziporatka allergia lehet. egyszer porszívózd ki az ágyadat, és tedd ki szellőzni az ágyneműdet, és nézd meg h tüsszögsz e.

vagy ha mondjuk máshol alszol, barátodnál pl, h akkoris tüsszögsz e?

2009. júl. 14. 17:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Nincs barátom, de amikor nagymamámnál alszom akkor is előjön. Akkor is úgy kezdődik a reggel, hogy tüsszőgés, orrfújás. 16 éves vagyok amúgy lány. De szerintem ennek nincs jelentősége.
2009. júl. 14. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
ha máshol is előjön akkor nem allergia, hanem azok közül vmi, amiket írtál. de ezzel együtt lehet élni, nemlesz tőle semmi bajod, ha nem műteted meg magad.
2009. júl. 14. 18:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. nem is tervezem a műtétet, meg irtózok is ettől a gondolattól.
2009. júl. 14. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!