Parlagfű allergia? Ki hogy bírja? :S
Napi egy csomag zsebkendő, utcára nem megyek, mert elég ijesztően nézek ki a bedagadt, tiszta vörös szemeim miatt, este elalvás előtt meg állandóan légszomjam van. Márt megszoktam, minden évben ez szokott lenni.
Egyébként a csapból is az folyik, hogy mennyire népbetegség, de én senkit sem láttam még hasonló tünetekkel.
3-4-5g c-vitamin. elvileg segít.
másik: a parlagfű fogyasztása szezon előtt. szintén van tudományos alapja.
3. gyógyszer, erről fölösleges lenne írnom..
Ááááá, én már egyre kevésébé....hiába szedem a Xyzalt, calciumot, semmi nem használ. Orrcsepp nélkül nem bírok létezni, az udvarra csak maszkba tudok kimenni. Viszont nem ülhetek itthon az allergia végéig. Nem is tudom mi lesz. A gyógyszerek sz.ar.t se érnek:-S
Tavaly beadattam a szteroid injekciót, egyáltalán nem volt semmi allergiás tünetem, de senki ne adassa be, legalábbis a nők, mert egy lóadag férfihormon van benne és azóta frigid lettem. Abszolút nem kívánom a szexet. Olvastam 1 injekció olyan mintha egyszerre bevenne valaki 1 havi fog.gátlót. Hát én megszívtam. Durva mellékhatás.
nem mintha rajtatok szeretnék kísérletezni, de vegyetek már egy doboz Scitec c-vitamint ( [link]
és próbáljátok már ki, napi 3-5g bevételére mennyire enyhül az allergiátok :/
Elég rosszul vagyok, egy-két évente gyógyszert váltok, mert egyik se segít. Minden este hajat mosok, és mivel nyitva az ablak egész nap hogy ne fülledjen be a szoba, három naponta ki kell porszívóznom, az ágyat beleértve, a párnámat... de utána jól alszok, a légszomjat szinte észre se veszem már. Az injekciós módszert én se ajánlanám, volt barátom faterja is folyton azt használta, egész konkrétan 5-6 boldog évig, de tönkretette a máját és a veséjét, két éve halt meg, fiatalon. Bár nem hiszem hogy az is szteroid lett volna, de allergiára kapta ő is, akármi is volt az.
Alig várom hogy jöjjön a hideg, és elpusztítsa a gazokat. Én egy embert ismerek, az unokatesómat, együtt szoktunk szenvedni. Meg kínálgatjuk a zsepit, a nővérének esküvője tegnapelőtt a dunapart mellett, a gazok után egy étteremben volt, a kerthelyiségben, hát mondhatom, szenvedtünk mindketten...
Én eddig Aeros-t szedtem, allergológus írta fel, elvileg ettől nem leszek álmos, meg este kell bevenni. Apukámnak bevált, igaz ő éven át, folyamatosan szedi, én meg nem vagyok a rendszeresség híve. Mindketten nagyon sokféle pollenra és a porra is allergiásak vagyunk. Így most egy orrsprayt használok, amit a férjem főnöke ajánlott. A neve Allergodil, és nem antihisztamin van benne, hanem valami más (asszem van honlapja is). Gyorsan hat (kb 20 perc alatt), és elég csak akkor használni, mikor a tünetek jelentkeznek. Parlagfű szezonban reggel-este fújok vele. Ja, és van szemcsepp változata is. Eddig Visine-t használtam, de azt szinte óránként kellett, ezt meg tényleg elég naponta párszor. Először kicsit csíp, de utána nagyon jó, elmúlik a viszketés!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!