Elkaphattam-e az AIDS-et?
Azért a dolog ennél bonyolultabb. A regisztráció időpontja tegnapelőtt (stimmel) s honlapon. Ha valaki pénzt akar keresni dugással, az hirdeti magát. Nyilván akkor regisztrálja magát, amikor akar valamit. Mi értelem volna frissnek kiiratnia magát, miközben már csinálja egy ideje? Törölhetné a regisztráció időpontját, de addigra már ismernék páran. Szoval alapelv, hogy akkor regisztrálom magam, ha szerenék valamit, és nem később, nem előbb, hanem akkor. A többire meg szerintem annyira nem figyelnek már.
Amugy kezdőnek nézett ki, kora stimmelt, szerintem nem érdemes gyanakvással kezelni az embereket.
Tudom már régi a post, de 10/14-es: te ugyanúgy gondolkodsz, mint az emberek többsége, rosszul. Mindenben átverést, félrevezetést látsz. Semmi bizalmad az emberekben. Pedig bizalom nélkül nincs semmi. Lehet, hogy te olyan ember vagy, akit mindenki átver, de képzeld, én pont nem. Olyan dologról nyilatkozol, mit nem tapasztaltál: nekem a az a csaj akkor azt mondta, és én elhittem. Igen, mert én nem bizalmatlanul állok az emberekhez, mint te. Lehet, hogy látta volna rajtad ezt, és át is ver. Ezzel az alapállással be is vonzod ezt. Képzeld el, anyukám mindenkit 5-6-szor leellenőriz, és nem feltételez semmi jót, mégis már 6szor verték át. Vajon miért? Ha valaki fél attól, hogy le fog bukni, az le is fog, mert másként fog viselkedni. Ugyanez van. Egyébként racionális megfontolásokból sem stimmel amit mondasz: 1, a csajnál már ott voltam, és akkor mondta hogy 3 vendége volt. Ha már ott vagyok, akkor az a nagy marketing, hogy elmondja hogy 3-al volt csak? Ezzel az erővel mondhatta volna, hogy én vagyok az első, de mind1, mert már ott vagyok, szal nincs értelme reklámoznia magát.
Nem értem az ilyen embereket? Szerintetek hazugságból van valami ,Mindenki mindig hazudik?????Sz@rból nem lehet várat építeni, ebbe gondoljatok bele. Ha mindenki hazudna, itt semmi nem lenne, de legfőképp gazdaság nem, ami a motorja mindennek. Gondolom te is 100 nettóból élsz havonta, aztán eddig terjed a szellemi színvonalad. Ezt értem, csak akkor nem kéne úgy csinálni, mintha k**vára tudnád a tutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!