Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Valaki adna már végre tanácsot...

Valaki adna már végre tanácsot? Hogy mi ez a nyálkás barnáspiros hasmenés 20 hós kisfiamnál?

Figyelt kérdés
kisfiamnak kb 1 hónapja megy a hasa voltunk dokinál aki hasfogót meg széntabblettát írt fel h megölje a rossz bacikat de a hasmenés nem múlt söt a napi 1-böl lett már napi 7-8 ez kb 3 napja tart lisztérzékenységre gyanakszom én de már nem tudom h mit higyek mert ma már kisfiam nyálkás darabos barnáspirosat kakilt nagyon félek h mi lehet a baja amugy se láz semmi csak étvágytalan adok neki gluténmentes diétát tegnap óta ha lisztérzékeny akkor kb mikor lesz javulás? és ha nem az akkor vastagbélgyulladása van? azért véres a széklete?
2012. júl. 14. 19:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ha te belgyógyász vagy, akkor én meg patológus...ilyen hülyeségeket mondani, hogy paleolit táplálkozás meg házi faszén...gondolom, a védőoltásokat sem ajánlod, ugye?
2012. júl. 14. 21:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Aki írta, hogy a kenyérben liszt van:

Nem javasolt. És elmondom azt is miért nem. Rögtön még elsőéves hallgató koromban szembesültem egy ténnyel, mely szerint vannak gyógyíthatatlan betegségek. Én ezt sehogyan sem értettem ezért megkérdeztem erről egy kiváló professzorom, aki felvilágosított. Létezik a rák és létezik a diabétesz, ezen kettő gondolom mindenki ismeri. Mekkora szenzáció lenne piacra dobni ezek ellenszerét, mekkora pénzt lehetne ezeken keresni, ugye? És akkor elárult valamit:

-Fiam! Ennél már csak egyetlen nagyobb üzlet létezik! Ha a beteg élete végéig kénytelen olyan gyógyszereket szedni, melyek megszüntetik, vagy enyhítik a tüneteit.

Magánvélemény: Az orvosok többsége jót akar és esküjéhez híven szeretné ellátni feladatát és embereket gyógyítani. Viszont a gyógyszeripari érdekeltség ma már az oktatásba is begyűrűzött. Szerintem kevesen tudják, hogy 100 éve még az orvosok 70-80% -a egyáltalán, soha nem javasolt gyógyszert semmilyen betegségre. Javasolt egy életmódváltást, gyógynövények, teák alkalmazását, de sohasem vegyszereket! Ma már ez másként van és a betegek száma annak ellenére, hogy Európa lakossága az elmúlt száz év alatt a két háború következtében nem nőtt, megtöbbszöröződött. Most önmagam ellen beszélek, de leírom, ahol növekszik az orvoslétszám, ugrásszerűen nő meg a halálozások száma is.

2012. júl. 14. 21:48
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"ha te belgyógyász vagy, akkor én meg patológus...ilyen hülyeségeket mondani, hogy paleolit táplálkozás meg házi faszén...gondolom, a védőoltásokat sem ajánlod, ugye?"

Felőlem lehetsz színésznő is. Ha hiszed ha nem, én ezzel egy fillért sem keresek. Lehet hogy egyetlen vagyok az országban, de én nem a pénzért gyógyítok. Szimplán csak utálom mikor valakit azért kergettek be a vegyszeriparba mert beteg.

2012. júl. 14. 21:50
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Mellékesen jegyezném meg, én is a patológián kezdtem. Kérdezhetsz nyugodtan.
2012. júl. 14. 21:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Úristen ki beszél itt rákról?? meg cukorbetegségről?? ezzel csak megijeszted a kérdezőt.

Az, hogy orvoshoz viszi, nem azt jelenti hogy teletömi gyógyszerrel a gyereket. Elviszi, mert az orvos legalább megállapítja mi a baja!! Mi van ha csak egy vírus, és 1 héten belül meggyógyul a felírt gyógyszertől?

ha nem viszi el, hanem bemagyarázza magának, hogy igen is lisztérzékeny a gyerek, közben meg nem, akkor egész életében szegény gyerek gyümölcsön fog élni? meg növényeken? kenyér meg sehol? szerintem ez hülyeség.. ha a gyógyszertől mindenki rákos lenne akkor már nem lenne Élet sem, ja meg orvosok sem, sőt gyógyszerek sem.

a "lisztes" vagyok.

2012. júl. 14. 21:55
 16/17 anonim ***** válasza:
tudod mit, add vissza a diplomádat, aki egy 20 hónapos gyerek életével játszik a neten keresztül az nem orvos - a gyereknek véres a széklete és egy hónapja egyre rosszabb a hasmenése, orvosra van szüksége, folyadékpótlásra és kezelésre, nem házi faszénre meg paleolitbaromságra egy netes sarlatán tanácsára
2012. júl. 14. 21:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezt a problémát miért itt tárgyalod ki? Csakis megfelelő orvos segíthet alapos kivizsgálással. Mindeféle laikus tanácsok és a kapkodás csak ronthat a helyzeten! Ha nem vizsgáltatod ki, még életveszélybe is sodorhatod a gyereked!
2012. júl. 14. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!