Valaki adna már végre tanácsot? Hogy mi ez a nyálkás barnáspiros hasmenés 20 hós kisfiamnál?
Figyelt kérdés
kisfiamnak kb 1 hónapja megy a hasa voltunk dokinál aki hasfogót meg széntabblettát írt fel h megölje a rossz bacikat de a hasmenés nem múlt söt a napi 1-böl lett már napi 7-8 ez kb 3 napja tart lisztérzékenységre gyanakszom én de már nem tudom h mit higyek mert ma már kisfiam nyálkás darabos barnáspirosat kakilt nagyon félek h mi lehet a baja amugy se láz semmi csak étvágytalan adok neki gluténmentes diétát tegnap óta ha lisztérzékeny akkor kb mikor lesz javulás? és ha nem az akkor vastagbélgyulladása van? azért véres a széklete?2012. júl. 14. 19:06
1/17 anonim válasza:
1 hónap alatt egyszer voltatok orvosnál? nem múlnak a tünetek mégis otthon vagytok? Irány a kórház!!
2/17 A kérdező kommentje:
nem 1x töbször is de a doki csak azt mondta h uhad tisztuljon ki mindenki ilyezget? ezek szerint nem lehet lisztérzékeny?
2012. júl. 14. 19:10
3/17 anonim válasza:
azonnal kérj beutalót gasztroenterológiára, de én is inkább kórházra szavazok...barnás pirosas nyálkás, az vérzés a beleiben, irány a kórház!!!
4/17 anonim válasza:
Fűszerköményt ajánlok, és ha adtál eddig neki bármilyen gyógyszert azonnal állj le vele! A széntabletta maradhat, de helyette inkább ajánlom a házilag készült faszenet.
SOHA NE BÍZZ A GYÓGYSZERIPAR REMEKEIBEN! Évente több embert ölnek meg mint a rákos megbetegedések.
5/17 anonim válasza:
na #3-as pont a marhaságaidra van szüksége, meg a házilag készült faszénre
6/17 anonim válasza:
Ha lisztérzékenységre gyanakszol állj le a liszttel is és figyeld a változásokat. A liszt nem tartozik a természetes emberi táplálékok közé, nemrég került csak be oda. Ehelyett vannak azonban természetes ételek. Ajánlom a Paleolit táplálkozás kipróbálását!
7/17 anonim válasza:
"na #3-as pont a marhaságaidra van szüksége, meg a házilag készült faszénre"
Pihenj le tündérke! Nem kell minden ide írót kinyírni!
8/17 anonim válasza:
Jajj most hogy olvasom a válaszokat eszembe jutott amit üziben elfelejtettem neked írni(én vagyok aki kérdezte hogy mennyi idős a kicsi), hogy mondtad hogy kenyeret adsz neki, de hisz abban liszt van, lisztérzékenységre nem igazán jó.
9/17 anonim válasza:
Épp erről beszélek. Az orvosokat meg a lisztet mielőbb el kell felejteni és nem csak a lisztérzékenyeknek, hanem minden embernek. És mondom ezt úgy, hogy húsz éve vagyok belgyógyász. Aki pedig nem hisz nekem nézzen utána a gyógyszeripar működésének és rendkívül meglepő dolgokat fog megtudni.
10/17 anonim válasza:
De azért az orvoshoz igenis el KELL vinni egy magatehetetlen, még beszélni nem tudó gyereket, mert az anya is csak találgat, hogy mi lehet a baja, nem tudja pontosan. egy alapos kivizsgálás, és azután kell elgondolkozni hogy mi hogyan, először a bajt kell megtalálni.
(aki írta hogy a kenyérben liszt van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!