Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek? Már nem bírom.

Mit tegyek? Már nem bírom.

Figyelt kérdés
hétfőn hőemelkedésem volt, és fájt a torkom. aztán kedden egy hatalmas púp lett a nyakamon, és nem tudtam nyelni. elmentünk a kórházba, az orvos pedig egy Curam duo nevű gyógyszert írt fel. úgy szedem ahogy oda van írva. szerdán nagyon belázasodtam, és nem változott semmi. tegnap újra bementünk a kórházba, az orvos ugyan azt mondta, meg azt, hogy nem mumpsz csak a nyirokcsomók. tegnap este 39°C-os lázam volt. ma reggel nem volt semmi, ismét kórház, meglett a vérvétel, az orvos nem mondott rá semmit, azt mondta hogy lázlehúzó, és továbbra is szedjem a gyógyszert. KIAKADOK! szedem a gyógyszert, de semmit nem használ. a mandulám ugyanúgy nagy, mint hétfőn, nemtudok nyelni, egész héten lázlehúzón élek. rengeteg folyadékot iszom. mit csináljak/egyek hogy lemenjen a gyulladás a mandulámról? volt már tüszős mandulagyulladásom, de akkor nem kétszeresére nőt a nyakam,és tudtam nyelni. mostmár lázfürdőt veszek, az használ, de a köhögés, orrfolyás, púp a nyakamon és az,hogy nemtudok nyelni megőrjít. ti voltatok már így? mit csináltatok/nátok mikor/ha ilyen betegségetek volt/lenne?
2012. jún. 29. 14:40
 1/3 A kérdező kommentje:
ja, és 14 éves lány vagyok, a gyógyszer 1000 mg-os, szóval már használnia kéne nem?
2012. jún. 29. 14:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, a nyirokcsomó gyulladás lassú folyamat, légy kicsit türelmesebb. Csináld amit a doki mondott és bízzál abba, hogy pár nap és jobban leszel.
2012. jún. 29. 14:58
 3/3 A kérdező kommentje:
hát remélem, mert már a szüleim is ki vannak akadva ettől a folyamatos mászkálástól meg a sok gyógyszertől.. amúgy általában begyullad a fagyitól a torkom, de mindenki aztmondja hogy a fagyitól jobb lesz.. merjek enni vagy inkább ne?
2012. jún. 29. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!