Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vakbélgyulladásom lehet? Lent...

Vakbélgyulladásom lehet? Lent bővebben.

Figyelt kérdés
Régen, amikor sportoltam, vagy csak simán sétáltam, futottam, egy idő után elkezdett fájni a hasam bal oldalánál a köldöknél valami. Ma reggel arra keltem, hogy nagyon fáj, moccanni sem tudok a fájdalomtól. Mi fájhat? Lehet köze annak, hogy tegnap piszkáltam a köldökömet?
2009. júl. 5. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
A vakbél jobb oldalt helyezkedik el, de attól függetlenül fájhat bal oldalt a hasad. De igazából ez bármi lehet a hashártyagyulladástól kezdve a fekélyes vastagbélgyulladásig, az egyszerű vírusos fertőzésen keresztül bármi. Szóval inkább menj el az ügyeletre, mindenképpen jól járnál vele. ha nincs semmi bajod azért, ha meg van, akkor meg azért, mert ez nem játék.
2009. júl. 5. 11:07
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem is régebben így volt, hogy csak sétánál, sportolásnál fájt kicsit (bal oldalon), nem is foglalkoztam vele. De egyszer rettenetesen fájt (akkor is bal oldalt), órákon át görcsöltem (nagyon!!), utána hánytam, de rengeteget, akkor utána már nem fájt annyira, de bevittek a kórházba. Vettek vért, meg elküldtek még egy csomó vizsgálatra, megállapították, hogy gyulladás van a szervezetemben, ebből arra következtettek, hogy vakbélgyulladásom van, de amiért a kórházban már nem görcsöltem azt mondták, hogy most nem műtenek meg csak, ha legközelebb görcsölök! Ez volt kb 3 hete, azóta nem merek sehova elmenni, mert nem tudom mikor leszek rosszul :S
2009. júl. 5. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vakbél. Sportolásnál, sétánál ez természetes jelenség, mindenkinél ez van. Azt érzed, hogy a léped jobban termeli a vért olyankor, és amiatt fáj. Vagy valami ilyesmi, lényeg, hogy az természetes dolog. A köldökpiszkáláshoz nem hinném,hogy köze lenne. De a ma reggeli dolog nem természetes, főleg ha ennyire fáj, menj dokihoz.
2009. júl. 5. 11:17
 4/9 A kérdező kommentje:

Dokihoz azért nem akarok elmenni, mert ha ez tényleg vakbélgyulladás, akkor megoperálnak és emlékezetül ottmarad egy csúnya heg, amely majd nem fog jól jönni a modellkedésnél(ugyanis modell szeretnék lenni). Szóval inkább szenvedek...

De azért köszi mdkinek!

2009. júl. 5. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha vakbélgyulladásood van akkor MUSZÁLY megműteni, ez nem olyan, hogy akarom vagy nem! Vagy meg akarsz halni?? akkorse modellkedhetsz már...
2009. júl. 5. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, két választásod van, amennyiben valóban vakbélgyulladás: puszta hiúságból nem mész el orvoshoz, és a végén annyira fogsz szenvedni és fetrengeni a kíntól, hogy kórházban kötsz ki. Ha szerencséd lesz, akkor nem patkolsz el a mentőautóban, ha nem akkor perforálódik, meghalsz és örökké búcsút mondhatsz nem csak a modell karrierednek, hanem a családodnak és az életednek is. A másik választás: elcaflatsz az orvoshoz, elmondod a problémádat. Ő megvizsgál, és továbbküld másik orvoshoz. Ha valóban vakbél, akkor megműtenek, és túléled. De ha ez megnyugtat, ha valóban annyira alkalmas vagy modellnek, akkor az a kis heg, nem fog számítani semmit sem. Meg feltalálták már a plasztikai műtétet is, illetve vannak különböző homeopátiás szerek hegesedés gátolására is. De nézd meg Anastacia-t Ott van a heg a hasán, és ez a szexepilje. Neked is lehetne a heged a szexepiled, nem gondolod?
2009. júl. 5. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Feltalálták a photoshopot is...
2009. júl. 5. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem kb. két hónapja műtöttek vakbélről. Nekem először a gyomrom fájt (ezért nem is gyanakodtam vakbélre). Aztán estére már lehúzodott a hasam jobb oldalára. Másnap reggel mentem be, és szinte rögtön műtöttek. A doki meg jól lecseszett, hogy miért nem mentem hamarabb. Szóval tessék bemenni. Más kérdés, hogy ha tényleg vakbeles vagy, napokat nem bírsz vele járkálni. Szóval, ha már egy hete érzed, akkor az nem vakbél. Akkor már nem élnél.
2009. júl. 6. 09:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Sztem sem az volt, mert már délután egyáltalán nem fájt. Nem értem, hogy akkor mi volt ez:/
2009. júl. 6. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!