Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináljak, hogy meggyógyul...

Mit csináljak, hogy meggyógyuljak?

Figyelt kérdés
Holnap lesz a ballagásom, és persze hogy tegnap elkaptam valami betegséget, fáj a torkom, rosszul vagyok, félek hogy holnap már lázam is lesz. Iszom a kamilla teát meg pihenek de nagyon félek hogy holnap úgy fogok kinézni a ballagásomon mint egy hulla.
2012. jún. 14. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
valami coldrex vagy ilyesmi segítene .nézd meg ,hogy nem vagy -e allergiás az összetevőkre és vegyél valamit a gyógyszertárban.
2012. jún. 14. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:

sok kamilla teat ne igyal mert mellekhatasa miatt is rosszul lehetsz.

én neo citrant innek

2012. jún. 14. 13:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Szüleim csak este jönnek haza és nincs pénzem. :(
2012. jún. 14. 13:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy forró fürdőt, és feküdj be az ágyba, jól takarózz be, hogy kiizzadd a megfázásodat. Ha van otthon C vitamin, vagy Rutascorbin, vegyél be belőle, 3x1 tablettát. Gargarizálj sós vízzel, a torokfájásod miatt.
2012. jún. 14. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!