Lehet összefüggés abban, hogyha mélyen lehajolok, akkor elkezd össze-vissza verni a szívem?
Figyelt kérdés
Két év alatt 4x fordul elő velem, hogy lehajoltam, éreztem hogy félre üt párat a szívem, utána hirtelen felálltam és akkor már nem ütött félre a szívem, de rettenetesen nagyokat ütött.Szinte az egész mellkasom beleremegett. Nagyon részisztő, szinte hallom, ahogy dobog a szívem és nagyon érzem. 10 perc utan aztan semmi átmenet nélkül lelassul, vagyis nem üt már olyan erőteljeset. Az első eset után elmentem kivizsgáltatni magam, volt 24 orás EKGm, szívultrahangom, nem talaltak semmi eltérést sem, csak kicsit kisebb az szívem az átlagnál, azt mondta a doki végül, hogy a stressztől van. De lehetséges ez, hogy mind a 4 eset lehajolással kezdődött? Akkor üt félre a szívem amikor lehajolok utána pedig elkezd erőteljeset ütni? Lehet ez valami rejtett betegség amit a dokik nem vettek észre? Nem tudom mitévő legyek, még egyszer elmegyek dokihoz, akkor is csak ugyan azt fogja mondani. Egyébként néha-néha érzem hogy egy-egy szívdobogás nagyon vagy kihagy, nem is tudom melyik inkabb.Foleg akkor ha sokat stresszelek... Válaszokat előre is köszönöm2012. jún. 12. 20:40
1/2 Dilettáns döggomba válasza:
Üdv a klubban! Nekem extraszisztolém van. Ha rosszul hajolok, teljesen kiakad a szívem, több percen keresztül folyamatosan ver szünet nélkül. Vérnyomásmérő sokadszori próbálkozásra 192-es pulzust mért olyankor. Aztán ahogy jött, el is múlik hirtelen. Ezenkívül van még a hármas szívverés, ami rohadt kiakasztó, mert idegesít, ahogy a harmadik dobbanás üt, sokkal erősebbet. Meg vannak az ilyen kiakadások, mint neked. Ultrahang mutatta ki, hogy laza a szívbillentyűm.
2/2 A kérdező kommentje:
es ez mennyire komoly ez a kiakadás? Lehet hogy nem vettek nekem észre ultrahangon?
2012. jún. 12. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!