Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Üszkösödés? Nedves üszkösödésr...

Üszkösödés? Nedves üszkösödésre mik a kilátások?

Figyelt kérdés
A barátomnak motorbalesete volt egy hete. A lábát átfurta az egyik motoralkatrész. Bevarrták neki és ma derült ki, hogy nem tisztitották ki neki rendesen és elkezdett üszkösödni. Ma kitisztitották. Mik a kilátásai, nem fog már felépülni a lába? Le fog kelleni vágni?

2012. máj. 31. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:

A legrosszabb verzió, hogy levágják a lábát.

Mivel kezelés alatt áll, szerintem meggyógyul és felépül.

2012. máj. 31. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Durva lesz, amit leírok, de megtörtént. Szomszéd néni ment fel a padlásra, de eltört alatta a létra és leesett, de olyan szerencsétlenül, hogy a törött létra ága,(nem a létrafok, hanem az oldala) belefúródott a lábszárába, úgy hogy szabályosan felnyársalta a vádliját. Nem tisztították ki alaposan a kórházban és ugyanúgy üszkösödni kezdett, mint ahogy leírtad, de újra felnyitották, rendbe tették és helyrejött, szépen begyógyult, azóta is jól van, pedig ez 10 éve történt már, és nem egy motorozó fiatalemberről volt szó, hanem egy 70 éves öregasszonyról. Azért írtam le, hogy feleslegesen ne aggódjatok, ilyesmi előfordul, de nem olyan veszélyes, mint ahogy gondoljátok. Jobbulást kívánok a barátodnak.
2012. máj. 31. 12:45
 3/5 A kérdező kommentje:
hát féltem nagyon. Köszönöm a válaszokat
2012. máj. 31. 12:49
 4/5 Lehőcz Éva válasza:
A Kyani Nitro FX, vagy FX Extreme lehet, hogy segítene rajta.
2012. jún. 5. 11:34
 5/5 A kérdező kommentje:
és az mi? más valakinek valamilyen tapasztalat?
2012. jún. 5. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!