Mi lehet a bajom?
Sziasztok!
Nemrég diagnosztizálták nálam az arcüreggyulladást és orrpolipot,nem múlt még el egyik sem...
Nos,az a helyzet,hogy már 3-4 éve annyira szúr a mellkasom... Van mikor szúr,akkor elfehéredek,majd összeesek,az egy olyan 1 óra múlva elmúlik... Van mikor csak fent szúr,az eléggé erősen az kb. 20 perc múlva elmúlik... Van mikor lent szúr,az meg 10-15 perc mire elmúlik... (természetesen a mellkasomról beszélek és bal oldalon)
Mondtam 3 hete a dokinak,természetesen ráfogta az arcüreggyulladásra,csinált röntgent ott semmi nem volt...
Ma pl.: szúrt a mellkasom,majd vérzett az orrom és fájt a fejem... A fejem is mostanában eléggé fáj,pedig szedem a gyógyszereket...
Nem tudom mi lehet ez,de mostanában egyre többször jön elő,de ismétlem már vagy 3-4 éve megvan,igaz nem egyfolytában szúr,de akkor is...
Mi lehet a bajom,mert az arcüreggyulladástól nem hiszem...
Előre is köszönöm a válaszokat!
16/L
több okozó lehet. Én az orvosi egyetemre jelentkeztem , tehát nem vagyok orvos.
-ahogyan írtad, röngenre kültek, az gondolm azért volt, hogy megnézzék, nincs-e daganat a tüdődbe.
-Ezt azért mondom mert szerintem kettő dolog lehetséges ebben az esetben ami velet történik.
Az első, hogy daganat van a tüdődben, a második pedig hogy a koszorú ered elmeszesedett. Nem tudom lenne pár kérdésem.
Túlsúlyos-e vagy?
A szúrás a melkasod ball oldalán történik-e?
Ha 3-4 éve tart, akkor nem biztos, hogy halálos betegség. Persze ez csak az én véleményem. Hiszen a ráknál akár 10 év is eltelhet és utána jön a átétesedés -stb...
Ct-re is utaltasd -be magad. Kontraszt anyagot ne felejtsék el, mivel azt elszokták felejteni.
Majd átmegyek szomszédomhoz is,ő műtőasszisztens aztán elmondom neki :)
Köszönöm a válaszotokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!