Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez tüdőgyulladás?

Ez tüdőgyulladás?

Figyelt kérdés

Péntekhez két hete légkondis kocsival utaztam kb. két órán át, majd kiléptem a harminc fokos melegbe. Következő nap fagyiztam. Vasárnap fájt a torkom, ez el is tartott szerdáig. A hét közepén, már folyt is az orrom, köhögtem. Pénteken elmentem orvoshoz, és azt mondta, hogy semmit sem talált a tüdőmön, szerinte ez nem vírusos, hanem a légkondicionáló ártott meg. Azóta, már sokkal jobban vagyok, az orromból, még napi szintem erős, összecsomósodott váladék jön ki, ami erősen sárgás zöldes színű. Ezt egy váladékoldóval tudtam kihajtani, amit receptre váltottam ki. Ezelőtt az orromon nem is tudtam levegőt venni, ez most simán megy.

Az éjszaka során lettem arra figyelmes, hogy a szívem alatt 2cm-vel szúró érzés támad, mikor köhögnöm kell, s általában a torkomból is jön váladék.

2012. máj. 23. 10:17
 1/5 A kérdező kommentje:

Nincs lázam, nem vagyok levert, sőt még ötös dolgozatokat is tudtam írni a héten az iskolában.

17/F

2012. máj. 23. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Most akkor ezeket az információkat oszd meg egy orvossal és ő majd megmondja!
2012. máj. 23. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez nem tüdőgyulladás.
2012. máj. 23. 10:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van! Igaza van az utolós előttinek, ne itt kérdezz ilyeneket, hanem az orvostól, amugy ha az lenne mondta volna már h kezdődő tüdőgyulladásod van!
2012. máj. 23. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
És miért osztod velünk ezt meg??? Mi orvosok vagyunk és látatlanba majd jól meggyógyítunk? He???
2012. máj. 24. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!