Az allergia legyengítheti az immunrendszert?
Nem.
Sehogyan, és ne is akard, főleg allergia esetén.
Nem gyengíti le, sőt. Az allergiák nagy része pont azért alakul ki, mert túlműködik az immunrendszer.
Ne erősítsd mert rosszabbat teszel vele.
2.vagyok, s a 3.kérdezőtől kérdezem, hogy akkor szerinted erősíteni kellene az immunrendszert? Én autoimmun beteg vagyok, azaz túlműködik az immunrendszerem. Egy ritka betegség, megtámadta önmagát az immunrendszerem. Ellenanyagot termel saját maga ellen, emiatt nem látok a bal szememre. Immungyengítő gyógyszert kezdtek szedetni velem, de várandós lettem. Így a gyógyszert nem szedem. Terhesség alatt az immunrendszer automatikusan legyengül, s lássunk csodát, a legyengült immunrendszerem miatt a szemem most javult. Nem sokat, de már körvonalakat látok vele. Hétvégén szülök, másnaptól kezdik az immungyengítő gyógyszert adni.
Magyarországon és a világban több millió immunbeteg ember van, van aki tud róla, van aki nem. Ennek okát lehetne vizsgálni...mindenesetre mivel nem szeretném ha esetleg a másik szememre is elveszíteném a látásomat, ezért igen, hiszek a saját immunológusomnak. Az országban egyedül az Ő klinikájukon követik nyomon és kutatják ezt a fajta betegséget. Én biztos hogy nem mernék immunerősítőt szedni, saját magam ellen nem dolgozok.
1. voltam.
3.-nak: akik veled is elhitették, amit elhitettek, azok kuruzslásért büntethetőek! De ha jön ide véletlenül egy orvos, ő ezt úgyis elmondja.
A túlzott sterilség, a sok stressz, a sok műanyag sz*r, ami belénk jut, összezavarja az immunrendszerünket, nem tudja már, mit kell támadni és mit nem, és amit kell, azt mennyire.
De ez nem gyengeség, hanem téves működés. Túlműködés.
4.: Képzeld! Van olyan orvos, aki szerint butaság, hogy terhességben gyengül az immunrendszer. Tényleg van ilyen... azért ez számomra fura.
Hogy érted, hogy sok autoimmun beteg nem is tud róla, hogy beteg? Azért ha már tünetei vannak, csak tudja, nem?
A bal szemedre pedig... jobbulást!
Nagyon sokszor az immunrendszerrel van a gond, teljesen jól tudja a civilizáció, hogyan kell tönkretenni.
:(
Köszi, aki lepontozott.
Mindegy; nekem mindegy, ki mit hisz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!