Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az allergia legyengítheti az...

Az allergia legyengítheti az immunrendszert?

Figyelt kérdés
Hogyan erősíthetem az immunrendszerem?
2012. máj. 15. 09:17
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

Nem.

Sehogyan, és ne is akard, főleg allergia esetén.

2012. máj. 15. 10:38
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Nem gyengíti le, sőt. Az allergiák nagy része pont azért alakul ki, mert túlműködik az immunrendszer.

Ne erősítsd mert rosszabbat teszel vele.

2012. máj. 16. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Az allergia pont az immunrendszer gyengeségét jelenti. Az immunrendszer speciális táplálékkiegészítőkkel és vitaminokkal kitűnően erősíthető. Akár a Béres csepp is jó erre a célra. Ezen kívül bioboltokban kaphatók növényi kivonatokból készült immunerősítők és sok cég nagyon jó vitamincsomagokat forgalmaz. Dr. Lenkei könyve, a 'Cenzúrázott egészség' asszem pl. foglalkozik az allergiával, meg főleg az immunrendszerrel. Dehát amit itt pofázok, az úgyis falrahányt borsó, mert egyelőre az emberek elhiszik, hogy az átlag orvos tényleg segíteni akar rajtuk.
2012. máj. 17. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:

2.vagyok, s a 3.kérdezőtől kérdezem, hogy akkor szerinted erősíteni kellene az immunrendszert? Én autoimmun beteg vagyok, azaz túlműködik az immunrendszerem. Egy ritka betegség, megtámadta önmagát az immunrendszerem. Ellenanyagot termel saját maga ellen, emiatt nem látok a bal szememre. Immungyengítő gyógyszert kezdtek szedetni velem, de várandós lettem. Így a gyógyszert nem szedem. Terhesség alatt az immunrendszer automatikusan legyengül, s lássunk csodát, a legyengült immunrendszerem miatt a szemem most javult. Nem sokat, de már körvonalakat látok vele. Hétvégén szülök, másnaptól kezdik az immungyengítő gyógyszert adni.

Magyarországon és a világban több millió immunbeteg ember van, van aki tud róla, van aki nem. Ennek okát lehetne vizsgálni...mindenesetre mivel nem szeretném ha esetleg a másik szememre is elveszíteném a látásomat, ezért igen, hiszek a saját immunológusomnak. Az országban egyedül az Ő klinikájukon követik nyomon és kutatják ezt a fajta betegséget. Én biztos hogy nem mernék immunerősítőt szedni, saját magam ellen nem dolgozok.

2012. máj. 17. 16:53
 5/10 anonim ***** válasza:

1. voltam.

3.-nak: akik veled is elhitették, amit elhitettek, azok kuruzslásért büntethetőek! De ha jön ide véletlenül egy orvos, ő ezt úgyis elmondja.

A túlzott sterilség, a sok stressz, a sok műanyag sz*r, ami belénk jut, összezavarja az immunrendszerünket, nem tudja már, mit kell támadni és mit nem, és amit kell, azt mennyire.

De ez nem gyengeség, hanem téves működés. Túlműködés.

4.: Képzeld! Van olyan orvos, aki szerint butaság, hogy terhességben gyengül az immunrendszer. Tényleg van ilyen... azért ez számomra fura.

Hogy érted, hogy sok autoimmun beteg nem is tud róla, hogy beteg? Azért ha már tünetei vannak, csak tudja, nem?

A bal szemedre pedig... jobbulást!

2012. máj. 17. 17:05
 6/10 anonim ***** válasza:
4.vagyok és az 5. hozzászólónak írnám: úgy értettem hogy sok embernek van ilyen-olyan tünete, de sokszor az orvosok sem tudják, hogy autoimmun folyamat áll a háttérben. Erre példa az én esetem: amikor elveszítettem a látásomat, rögtön mentem szemészhez. Itt helyben van 5 jó szemész, plusz a kórházi szemészet. Mindenhol voltam, nem tudták mi a baj. Küldtek a neurológiára, ott sem tudták. Küldtek ilyen-olyan vizsgálatra, MRI, koponya-gerinc vizsgálatok, minden negatív. Küldtek hematológushoz, az is kizárt 1-2 betegséget, de semmit nem tudott mondani. Eltelt így 2 hónap és semmi nem történt. Magamnak kerestem egy pesti neuro-ophtalmológust, aki volt olyan kedves és azonnal fogadott s benne merült fel az autoimmun. Végül Ő küldött Pécsre az immunológiára, ott mondták ki a diagnózist. Mindezt azért írtam le, mert hiába voltak tüneteim, itt helyben (pedig megyeszékhely) senki de senki nem mondta volna azt, hogy autoimmun. Sőt, ha manapság bármilyen orvosnak említem hogy mi a bajom, 99 %-a nem is hallott róla... Szóval attól mert van tünet, még egyáltalán nem biztos hogy tudjuk/tudják, hogy az immunrendszerrel van a gond.
2012. máj. 17. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagyon sokszor az immunrendszerrel van a gond, teljesen jól tudja a civilizáció, hogyan kell tönkretenni.

:(

2012. máj. 17. 22:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Köszi, aki lepontozott.

Mindegy; nekem mindegy, ki mit hisz...

2012. máj. 19. 11:36
 9/10 anonim ***** válasza:
4.vagyok, én mindenkit felpontoztam. Attól mert más véleményen vagyunk, még tiszteletben tartom ezt.
2012. máj. 19. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem is Rád gondoltam. Szerintem egyenlő véleményen vagyunk, legalábbis legnagyobbrészt.
2012. máj. 19. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!