Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miert vagyok lazas 6 eve...

Miert vagyok lazas 6 eve minden reggel?

Figyelt kérdés
Van hogy hoemelkedes, de nagyon forro es tuzes a testem minden reggel. Nyitott ablaknal aludtam sokaig mig be nem gyulladt a vesem... Es fogalmam sincs mi okozza. Egyszeruen olyan forro vagyok hogy kellemetlen a boromhoz erni. A furdo segiteni szokott de van hogy utana is meg hoemelkedesem van. A nyar katasztrofa megdoglok reggelente! Sok mindent neztem es olvastam ezzel kapcsolatosan de eddig nem talaltam konkretan erre valamit. Illetve nem csak reggel de ha elalszom delutan ami ugyan ritka de kelesnel ugyan ugy van lazam. Van olyan hogy nem birok aludni olyan forro a testem... Izzadni egyebkent nem igen szoktam.
2012. máj. 9. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, azért hat év elég sok. :S

Nekem volt fél év - egy év, amikor a normális testhőmérsékletem 37,2°C volt, de azt mondták, tiniknél van ilyen. (Akkor épp olyan 17-18 voltam.)

Lehet, hogy nálad is erről van szó? Bár hat éve...

Voltál kivizsgáláson?

2012. máj. 9. 17:10
 2/6 monster under yo bed ***** válasza:
Orvosnál voltál?
2012. máj. 9. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
6 ev alatt nem gondoltal arra, hogy elmenj egy orvosi kivizsgalasra? A netten olvasgatni nem lehet, mivel vannak egyedi, sot a legtobb tunet egyedi, ezert egy altalanos tunetleiras sem igaz mindegyik esetre, tehat orvosi kivizsgalasra kell elmenned!
2012. máj. 9. 17:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Voltam már orvosnál, kinevetett.
2012. máj. 9. 17:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Pont ezért, mert az orvos szerint ez butaság, így elkezdtem neten olvasgatni.

21 éves vagyok.

2012. máj. 9. 17:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Sőt azt olvasom (nem egy helyen), hogy reggel kellene a legalacsonyabb hőmérsékletnek lennie. Ahhoz képest... a mentálhigiéniás tanácsadóm szerint ez egy jelzése a testnek, hogy beteg vagyok. Semmim sem fáj. Illetve van egy Autoimmun betegség, ami lényegében bármilyen betegségre utalhat, nem konkrét...

Könnyű azt mondani, menjek kivizsgálásra. Hogyha azt mondja az orvos semmi bajom, hova menjek? illetve nem vagyok az a könyörgős kuncsorgós alak aki majd egy beutaló miatt fog nyáladzani meg jajveszékelni egy orvosnak... vagy a mai világban már csak így lehet?

2012. máj. 9. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!