Vírus van? Reggel óta megy a hasam és hányingerem van!
Figyelt kérdés
Nem marad meg bennem a víz sem. Iszok par kortyot és már jön is ki. Totál legyengűltem :-( és a mensesem is megjött.2012. máj. 5. 13:35
1/10 anonim válasza:
igen, vírus, nálunk is most megy át a családon
kiskanállal "idd" a vizet, 1 kiskanál, 5 percenként ismétlés, 20 perc után jöhet 2 kiskanál és így fokozatosan kell emelni az adagot. Ez kevésbé terheli meg a gyomrot és nagyobb az esély, hogy bent is marad.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt! Màr azon gondolkoztam kihívom az ügyeletes orvost. Bevettem egy hasfogòt, picivel jobb. Undorodom még a víztől is, de kortyolgatom! Nàlatok meddig tartott?
2012. máj. 5. 13:49
3/10 A kérdező kommentje:
Tényleg vírus. Kolleganőm is hívtam, ő is beteg :-(
2012. máj. 5. 14:13
4/10 anonim válasza:
A tavaszi vírusok ideje elvileg már lejárt, ennek ellenére én is erre gyanakszom. Nálunk is ez van, bár én ezeket mindig kevesebbel úszom meg, de a többiek eléggé szenvednek.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen én is furcsáltam. De mára a párom is követett :( Szóval sajna vírus.
Víz, fekvés, sós krumpli, hasfogo. :( úgy érzem magam, mint aki 2 napig ivott...
2012. máj. 6. 14:19
6/10 anonim válasza:
Nekem is ugyanilyen vírusom volt múltkor. Csak vízet és teákat kortyolgattam. Zsályatea ilyenkor nagyon jó a vírusölő hatása miatt.
7/10 A kérdező kommentje:
Ès meddig tartott? Már kezdem unni :(. Nem szeretek beteg lenni...
2012. máj. 8. 19:58
8/10 anonim válasza:
Első 3 nap volt a legrosszabb, azután már jobb volt kicsit, de esténként még éreztem, hogy kavarog a gyomrom. Egy hétig tartott az egész.
9/10 anonim válasza:
Nekem már egy hete van , de csak roszabb :(( és hiába voltam orvosnál és hiába szedem a gyógyszer csak kinlódom :(
10/10 A kérdező kommentje:
Igen eléggé elhùzòdik. A nagyja lement, de a gyomrom az még nem az igazi. Ja meg 2 napja a torkom is faj :( a normaflore sokAT segit.
2012. máj. 13. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!