Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan lehetek lázas?

Hogyan lehetek lázas?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy már van ilyen kérdés de nagyon gyorsan kéne! Már holnapra. Nem tudtok ötletet adni h magas lázam legyen? Kérlek ne oltogassatok nem a suliról van szó, teljesen más de hosszú lenne leírni. Kérlek segítsetek!
2012. máj. 7. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz mást és feltétlen láz kell, mondjuk nem kamuzhatsz hányást hasmenést, akkor este szaladgálj kint vizes testtel, esetleg vizes hajjal, amikor jó hideg van és sanszos hogy holnapra jól megfázol. Majd írd meg hogy sikerült e.
2012. máj. 7. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
A régiek úgy emlékszem krétát ettek (egyszerű táblára íráshoz használt krétát), úgy tudom, attól hőemelkedésük lett és nem kellett iskolába menni. Szerintem mindenképp kerüld el, hogy "megfázatod" magad, örülj, hogy egészséges vagy!
2012. máj. 9. 11:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát semmi sem jött be.Mostmár mindegy. De köszi a válaszokat:)
2012. máj. 9. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!