Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 5. antibiotikumot kaptam ma...

5. antibiotikumot kaptam ma normális ez?

Figyelt kérdés
4 hete torokgyulladásom volt ami ráment a mandulámra. szedtem rá augmentint 5 napig, de visszaestem. akkor kaptam klacidot 10 napig szedtem, de igazából nem nagyon használt. xantomaxot írt fel utána a doki, 2 napig szedtem de olyan nagy volt, hogy nem tudtam legyelni, mert kihánytam így 3 napja doumox-ot szedek, de lázas vagyok 4 napja, 37,1-37,9 között mozog így ma visszamentünk az orvoshoz és ma irt fel maripent mert + voltam ma tüdő röntgenen, az nem mutatott semmit, aztán homloküreget röntgenezték, ott a bal oldali nem eléggé levegődús. Nem tudom, hogy mi lesz már, de eléggé aggódok, hogy valami komoly következményei lesznek ennek az egész hülyeségnek. igazából most sem tudják h mi a bajom, 4 nap múlva vérvétel. Ennyit a magyar egészségügyről....
2012. máj. 4. 13:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
mononukleózisom? Nem hallottam meg errol de ezt hogy kaptad el vagy mi ez? Csak mert en is es a pici gyerekeim is5-6. Antibiotikumot szedjuk es nem javulunk.
2012. máj. 17. 23:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Milyen vizsgalattal jottek ra hogy ez a bajod?
2012. máj. 17. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!