Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 5. antibiotikumot kaptam ma...

5. antibiotikumot kaptam ma normális ez?

Figyelt kérdés
4 hete torokgyulladásom volt ami ráment a mandulámra. szedtem rá augmentint 5 napig, de visszaestem. akkor kaptam klacidot 10 napig szedtem, de igazából nem nagyon használt. xantomaxot írt fel utána a doki, 2 napig szedtem de olyan nagy volt, hogy nem tudtam legyelni, mert kihánytam így 3 napja doumox-ot szedek, de lázas vagyok 4 napja, 37,1-37,9 között mozog így ma visszamentünk az orvoshoz és ma irt fel maripent mert + voltam ma tüdő röntgenen, az nem mutatott semmit, aztán homloküreget röntgenezték, ott a bal oldali nem eléggé levegődús. Nem tudom, hogy mi lesz már, de eléggé aggódok, hogy valami komoly következményei lesznek ennek az egész hülyeségnek. igazából most sem tudják h mi a bajom, 4 nap múlva vérvétel. Ennyit a magyar egészségügyről....
2012. máj. 4. 13:58
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
17/L
2012. máj. 4. 13:59
 2/12 anonim ***** válasza:

Figyu, vegyél be sok-sok c-vitamint azonnal. 2-3 ezer mg-ot máris bevehetsz, de akár annál is többet. Nagyon hatásos a teafaolajos gargarizálás. (Küld el értük valamit.) 4-5 csepp 1dl langyos-meleg vízbe, és azzal gargarizálj.Szembe ne menjen, le ne nyeld.

Utána ne igyál/egyél kb. 3/4 óráig. Beindítja a nyáltermelést és úgy érzed majd jön fel a váladék, nyugodtan köpd ki (bocs hogy így írom). Csináld meg legalább 3-4 alkalommal egy nap. Javulás lesz!

Majd írj, mi van.

2012. máj. 5. 11:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Úgy akartam írni, hogy küldj le gyorsan valakit a C-vitaminért és a teafaolajért.

Kalcium is jó lenne mellé.

2012. máj. 5. 11:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Ja és még valami, ha egészségesen csinálnád se lenne bajod ezektől a természetes szerektől, nyugodtan szedd gyógyszer mellé is, semelyiknek nem árt.

Majd a dokitól jövő héten kérdezz rá, nem -e gégefedő gyulladás. Nekem az volt 20 évesen, de a gyermekorvosomat kellett kihívni, mert a háziorvosom nem vette le a dolgot.

És ne aggódj!

2012. máj. 5. 11:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez nem a magyar egészségügy következménye, a francia, az angol, a német, a svéd orvos is ugyanígy járt volna el. Első választás mindig az augmentin, a második lépcső tipikusan a klacid. Ha ezek sem segítenek, akkor belátása szerint választ az orvos újat. Ennek semmi köze a magyar eü-höz. Szedd, amit felírtak, nem árt.
2012. máj. 7. 23:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Tehát kijelenthetjük, hogy kísérletezgetnek, ha az első nem jön be, akkor jöhet a következővel a próba. Mert amit leírtál itt (gondolom az "egészségügyben" dolgozol) az szó szerint ezt jelenti. Meg vagy vele elégedve?!

Szerinted Kedves Utolsó, ez logikailag hogyan nevezhető gyógyításnak?

Remélem Kérdező, már jobban vagy!

2012. máj. 8. 09:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Hogy-hogy hogyan nevezhető gyógyításnak? Adott esetben egy rezisztens baktériummal sajnos nincs más módszer a kezükben. De Magyarországon az a különbség, a többi országhoz képest, hogy itt mindenki orvos, csak senki nem ért hozzá. Ha össze tudnám számolni, hogy hányan kezelik magukat a saját "logikájuk" szerint, az orvosi tanács ellenére máshogyan, majd hányan jönnek vissza az SBO-ra, miután kikészítették magukat a módszereikkel, mert nem hisznek abban, hogy ha valaki 11 évet tanul azért, hogy őket gyógyítsa, akkor nem az az elsődleges szándéka, hogy megölje őket, vagy, hogy a gyógyszergyárakat juttassa óriási bevételekhez...

Mindegy, mindenki azt tesz, amit szeretne.

2012. máj. 8. 09:47
 8/12 anonim ***** válasza:

A hatékonyság az igazi kérdés, a lényeg.... a többi sajnos nem számít.

Mindegy mitől gyógyulsz, egy mosolytól, egy kuruzslótól, egy orvostól, magadtól, agykontrolltól, teljesen lényegtelen a végeredmény szempontjából. És ugyanilyen lényegtelen a nagy szaktudás, ha nem segít. Jelen esetben eddig nem segítettek a kérdezőn.

2012. máj. 8. 19:52
 9/12 A kérdező kommentje:
kiderült h mononukleózisom van, 'csókbetegség', ami VÍRUS, antibiotikus nagyon jó rá (Y) hamarabb miért nem küldött el a háziorvos? na mind1, már legalább végre megvan, hogy mi a baj, már jóra kezelnek. Köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 16. 22:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy jobban vagy! :)
2012. máj. 17. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!