Kell így tetanusz?

Figyelt kérdés
Reggelről beleléptem a fülbevalómba ami beleállt a lábamba. Fájni fáj a helye és az apró szúrás körül kissé piros a talpam, de nem zöld, nem is lilás és folt sem indult el belőle. Kell így tetanusz vagy nem kell félnem? Előre is köszönöm!(:
2012. máj. 2. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nem kell! Én is léptem már fülbevalóba, tűbe, rajzszögbe, és egyiktől sem lett bajom =)

Meg gondolom, ha ettől tetanuszt kapnál, akkor attól is, mikor a füledbe rakod...

2012. máj. 2. 19:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!(: Megnyugtattál.(:
2012. máj. 2. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Figyelgesd azért a sebet, ha furcsa elváltozást észlelsz, akkor azonnal orvos. De nem nagyon van rá esély.
2012. máj. 2. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:

egyébként a tetanusznál általában nincs elváltozás a sebnél.

[link]

2012. máj. 3. 09:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Változás nem történt, azon kívül, hogy a pirosság eltűnt körüle, köszi!(: És a linket is köszönöm!(:
2012. máj. 3. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem barkácsolás közben rozsdás szög állt bele a lábamba és miután kivettem beáztattam szeszbe. Semmi baja nem lett, aztán mikor elmentem összepakolni megint beleléptem egybe :D De amúgy azon kívül, hogy a seb körül forró volt és elég piros semmi baja nem volt és meg gyógyult.
2012. máj. 9. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!