A megfázáskor felköhögött és (undorító, de) lenyelt váladékkal visszafertőzüm magam, vagy nincs jelentősége ebből a szempontból?
Figyelt kérdés
Bocs az undortó kérdésért, de ez szerintem vele vár.2012. ápr. 24. 12:16
1/6 anonim válasza:
Én sem szoktam kiköpni, és nem vettem észre, hogy visszafetőzném magam vele...
2/6 anonim válasza:
Én ha itthon vagyok,rohanok a wc-be, vagy az udvarra(mikor melyik van közelebb, én mondjuk kertkapcsolatos,tehát kertes családi házban lakom) és ott amilyen gyorsan csak lehet, kiköpöm, ha idegen helyen,akkor olyankor mindig kellemetlenül érzem magam, de visszanyelem.
4/6 anonim válasza:
Legyen nálad zsebkendő, papírtörlő, szalvéta. Lehetőleg nem feltünően, de köpjed ki, és dobd a szemétbe. Nem hiszem, hogy jót tenne, ha visszanyeled.
5/6 anonim válasza:
A gyomorsavad valóban totál szétcincálja, nem lesz bajod tőle. de fúúúúúúúj. :P :D :)
6/6 anonim válasza:
én kicsi gyermekként nyeltem vissza és gyomorhurutom lett tőle, napokig hánytam, tehát egészségesnek semmiképp nem mondható. egy bizonyos mennyiséget valóban megemészt a gyomor probléma nélkül, de ha sok kerül a gyomorba, akkor ott is tud galibát okozni. Legyen nálad papírzsebkendő és köpd ki a cuccot. A 3 évesem is megtanulta már, hogy azt nem jó lenyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!