Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ennek az álomnak van jelentősége?

Ennek az álomnak van jelentősége?

Figyelt kérdés
röviden összefoglalva, én sógor, nagybátjám, meg még valaki otot voltunk a szobába, sógorba beleszállt valami lény ami egyben átváltoztatta külsejét egy idegen emberré aki folytonosbántalmazásban részesített.pár perc után éreztem hogy én következek, és belém is jött ilyen lény. az álmomban a futás gyakori volt. 1x egy suliban voltunk, és hirtelen lány lettem és lezbikus, volt egy másik csak és elbújtunk a félelemtől egy spajznyi méretű wc-be és csókoloztunk. (amugy fiu vagyok) lényegében ennyi
2012. febr. 17. 18:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezeknek nincs jelentősége.

Az ember össze-vissza álmodik, attól függően, hogy mik érték abban az időben. (Egy film, vagy fura vicc, ilyenek)

2012. febr. 17. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!