Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lábgomba gyógyítás? Bővebben...

Lábgomba gyógyítás? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Hónapok óta gombás a talpam. Használtam Canestent, Lamisilt, ecetes áztatást. Voltam vele bőrgyógyásznál, kaptam Formalin oldatot cipő fertőtlenítésre, Salicil oldatot, és gyógyszertárban kevert krémet. A cipőket, a kádat, zoknikat, törülközőt rendszeresen fertőtlenítem, a krémeket minden este használtam, nem blicceltem el (tudom, hogy azért, mert nem látszik, még nem biztos, hogy el is múlt 100%-ig). Egyszerűen nem múlik el!

Természetesen megyek vissza az orvoshoz majd, ő két hónapot mondott a gyógyulásra, de ennek nyoma sincs...

Járt-e már valaki hasonlóan, tudtok-e gyógyszert/házi praktikát ajánlani?

2009. jún. 21. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
A természetgyógyász mondta apukámnak, hogy tölgyfakéreg-főzetbe kell áztatnia a lábfejet. Egy hétig, mindennap kb egy órára kell betenni. A főzetet kb egy percig kell forralni, és utána mindennap azt használhatod melegítve ,a kúra idejére. A végére lesz vmi szaga, de ez természetes. Asszem a csersav segít, és meg lehet ismételni ha akarod.
2009. jún. 21. 18:02
 2/3 anonim válasza:

Ecet, ecetes víz, ezüstkolloid és méregtelenítés...

Bővebben itt: [link]

2009. jún. 29. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem a körmöm gombás, hanem a talpam, és azt is leírtam, hogy ecetet, ecetes vizet is használtam. Nem is egyszer!

Az ezüst kolloid viszont eszembe se jutott, annak ellenére, hogy ismerek a jótékony hatását.

2009. jún. 29. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!