Az orvos sem tudja?
tegnap belázasodtam.38.7 fok volt.és azóta is amikor elmúlik a lázcsillapító hatása visszamegy 38 fölé.
de ezen kívül semmim sem fáj..még nem volt ilyen.
voltam orvosnál,és csak feltételezte,hogy valami vírus,de nem tudja mi...
segítség!
Lázat rengeteg sok minden szokott okozni és az orvos sem mindenható, hogy ebből a rengeteg dologból megmondja, hogy neked mi bajod van. Lehet akár gyulladás is, vagy vírus, esetleg baktérium.
Nyilván megvizsgált, megnézte a torkodat, füledet, meghallgatta a tüdődet és nem talált semmit.
A fiamnak egyébként ugyanez a baja, tegnap belázasodott, de egyébként semmi. Nekem is azt mondta, lehet valami vírust kapott el, figyeljem a következő napokban, hátha jelentkeznek más tünetek is.
Ha nem fog más tünet jelentkezni nálad és a probléma továbbra is fent áll, akkor nyilván fog küldeni további vizsgálatokra, amiből majd kiderül, hogy mi a bajod.
köszönöm a válaszokat.
nem is gondoltam semmi komolyabbra,csak eddig mindig kaptam gyogyszert és most nem kaptam,és furcsáltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!