Eltört a higanyos lázmérőm és felsöpörtem egy lapátra, csak az a baki hogy 2órával később, Mert nem tudtam mit tegyek. Lehet valami bajom belőle? Segítsetek légyszíves!
Figyelt kérdés
Az eltört lázmérőt megfogtam a kezemmel és a higanyt meg kidobtam a kukába.Remélem nem lessz semmi bajom. SEGÍTSETEK MERT NAGYON AGGÓDOK E-MIATT!!!19 éves lány vagyok ha számít!2009. jún. 18. 21:19
1/5 anonim válasza:
Nyugi nem lesz semmi bajod,tapasztalat:D
2/5 anonim válasza:
ennyitől nem:) nekem tudnád hány tört már el..:D
3/5 anonim válasza:
Egy jó tanács, ha történik ilyen a jövőben:) Szórd le kénporral a higanyt, mert akkor higany-szulfid keletkezik, ami már nem párolog, és könnyebben kezelhetővé válik. Ugyanis nem az a gond a higannyal, hogy hozzáérsz, hanem hogy párolog, Te pedig belélegzed. Szóval egy alapos szellőztetés sem árt annak a szobának/lakásnak. Bajod viszont ennyitől nem lesz, csak ne sűrűn csinálj ilyet:D:D
4/5 anonim válasza:
nem lesz bajod 6 évesen én is összetörtem megfogtam kézzel(ide oda csuszkált) felszedtem majd kidobtam a kukába ha nekem 6 évesen nem lett bajom akkor neked se lesz tudni illlik a fiataloknak gyengébb az immun rednszerük.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, akkor már nem aggódok :)
2009. júl. 2. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!