Mit lehet hányinger ellen tenni?
Figyelt kérdés
Ettem ropit, ittam forró teát de mégis mindent kihánytam. Orvosnál voltam felírt Sumetrolint, Algopyrint, Normaflort.2012. ápr. 6. 09:23
1/7 A kérdező kommentje:
Az orvos először injekciót akart adni, de én azt mondtam, ha továbbra is mindent kihányok akkor visszamegyek beadatni.
2012. ápr. 6. 09:27
2/7 anonim válasza:
Langyos citromos teát igyál és ne forrót. Az nyugtatja a gyomrot.
3/7 A kérdező kommentje:
Az baj ha cukor van a teában? főtt sós krumpli használ a hányinger ellen?
2012. ápr. 6. 09:37
4/7 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló problémám. Fel is írtak 100ezer gyógyszert, de mivel utálom a pirulákat és az orvosokat így hagyományos úton tettem mindezt.
Hányinger ellen nagyon jó a Cerucal tabletta (és még nem is drága). De a lassan kortyolt hideg mentes víz is csodákra képes.
Ha esetleg ezek sem válnak be, akkor - ez furán fog hangzani, de segít - a sós chips (chiot ajánlom mert az jó sós) és a retek is sokat segít.
Személy szerint nekem egy csomag sós chips majd utána rá egy fél órára elrágcsált retek segített. (A gyógyszerektől csak öklendeztem)
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! a gyógyszertől én is csak öklendezem!
2012. ápr. 6. 09:45
6/7 anonim válasza:
A sós vízben főtt krumpli, háztartási keksz, kétszersült és hasonlók ilyenkor azért ajánlottak, mert kímélő ételek, remélhetőleg a gyomrod nem fog tiltakozni ellene. És hát valamit azért ilyenkor is enni kell!!!!
7/7 anonim válasza:
Nekem a citromleves víz segített:)
Másnaposság ellen és alap hányinger ellen is jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!