Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mire lehetek allergiás? Kép,...

Mire lehetek allergiás? Kép, és szöveg mellékelve!

Figyelt kérdés

Nos, tudom hogy rengeteg fajtája van az allergiának, de hátha mégis valaki tudja, hogy mire lehetek allergiás. Azt tudni kell, hogy eddig nem voltam allergiás semmire sem. 1-2 hónapja kezdődött, és gőzöm sincs arról, hogy mi okozhatja az allergiás tüneteimet. Egyik pillanatról a másikra elkezdek viszketni minden fele. Bőrömön nem látszik semmi sem, de ha egy picit megvakarom , akkor egy rövid idő múlva kipirosodik + ahol megvakartam ott égető érzés keletkezik + meglátszik, ahol megvakartam. Megduzzad a kaparás nyoma. Nincs pénzem jelenleg allergia tesztre, hogy megnézessem mire is vagyok allergiás. A válaszokat előre is köszönöm!

[link]

2012. ápr. 5. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Úú, ez kis probléma. Fordulj mielőbb a háziorvosodhoz (ez ingyen van), és ő majd beutal egy vérvételre (ez is ingyenes), aztán majd ott megállapítják hogy mi hiányzik/mi túl sok a szervezetedben/ből. Esetleg nem használsz másféle tisztaságszereket? (tusfürdő, krém, mosópor, öblítő...)
2012. ápr. 5. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:

ez nem kis propbléma*

bocsi.

2012. ápr. 5. 21:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Szia! Kösz a választ. Lehet, hogy az lesz , amit írtál. Ünnep után elmegyek a dokihoz. Nem tudok semmiről sem, hogy meglett volna változtatva itthon. Anyám cserélt öblítőt, de már az előtt jelentkezett az allergia, szóval tanácstalan vagyok.
2012. ápr. 6. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Esetleg valami új étel/ital?

Vagy nem aludtál valaki másnál? (ott pl. az ágynemű olyan mosóporral lett kimosva, ami neked nem oké)

Új ruha?

2012. ápr. 6. 14:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Elmentem az orvoshoz. Vérvétel, pisi minta. Bevizsgálták, de nem találtak semmit sem. Minden értékem rendben volt. Nagyon stresszes időszakon vagyok túl, és szerinte a pajzsmirigyeim egy kicsit túlhajszolták magukat.
2012. ápr. 13. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor biztosan igaza van neki. Remélem, hogy meggyógyulsz, és minél előbb elmúlik ez az allergia.
2012. ápr. 13. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekew januárba volt ugyan így.Az egësz testem viszketet,de nem találtak semmit.A testápolót nélkülöztem mert úgy éreztem egyenesen marja a bőrömet.Bárhova mentem állandóan rám tört a viszketés!

Szóval elfog múlni.Tudom,hogy mennyire nagyon kellemetlen!

2012. ápr. 15. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!