Mire lehetek allergiás? Kép, és szöveg mellékelve!
Nos, tudom hogy rengeteg fajtája van az allergiának, de hátha mégis valaki tudja, hogy mire lehetek allergiás. Azt tudni kell, hogy eddig nem voltam allergiás semmire sem. 1-2 hónapja kezdődött, és gőzöm sincs arról, hogy mi okozhatja az allergiás tüneteimet. Egyik pillanatról a másikra elkezdek viszketni minden fele. Bőrömön nem látszik semmi sem, de ha egy picit megvakarom , akkor egy rövid idő múlva kipirosodik + ahol megvakartam ott égető érzés keletkezik + meglátszik, ahol megvakartam. Megduzzad a kaparás nyoma. Nincs pénzem jelenleg allergia tesztre, hogy megnézessem mire is vagyok allergiás. A válaszokat előre is köszönöm!
Esetleg valami új étel/ital?
Vagy nem aludtál valaki másnál? (ott pl. az ágynemű olyan mosóporral lett kimosva, ami neked nem oké)
Új ruha?
Nekew januárba volt ugyan így.Az egësz testem viszketet,de nem találtak semmit.A testápolót nélkülöztem mert úgy éreztem egyenesen marja a bőrömet.Bárhova mentem állandóan rám tört a viszketés!
Szóval elfog múlni.Tudom,hogy mennyire nagyon kellemetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!