Ekcémára milyen méregtelenítős teák léteznek?
Figyelt kérdés
Mindenféle érdekelne , italok , teák , méregtelenítők!2012. ápr. 1. 22:42
1/4 anonim válasza:
A tisztító növényekből állíts össze egy keveréket, s ebből fogyassz naponta legalább 3x egy-egy csészével.
Aranyvessző, apróbojtorján, csalán, bodza, gyermekláncfű, ezerjófű, mezei zsurló. Az aloé húsos levele is kellemesen hűsíti a kivakart bőrt. Vágj le egy darabot, szeld ketté, és a nyálkás nedvet kend a viszkető piros bőrre.Viszketés, hólyagosodás, és bőrhámlás ellen: körömvirág tea, helyileg körömvirág kenőcs. Alaposan megmosott friss fodros kelt, melegíts fel, és kötéssel több rétegben szorítsd az ekcémás bőrfelületre.
2/4 anonim válasza:
Nekem emésztési zavarok okozzák az ekcémámat, amit Naturlandos salaktalanító teakeverék kúrával, illetve sok friss retek fogyasztásával tartok karban. Amióta figyelek az étkezésemre, sokkal szebb a bőröm, de arra azért készülj fel, hogy a méregtelenítő teázás után rajtam pl. mindenhol kijönnek a kiütések, illetve a kis hólyagcsák levedzenek is, szóval pár napig sokkal csúnyább lesz utána a bőröm, mint alapállapotában. Korábban próbáltam Sunrideres Calli és Fortimax teákat is, de igazából semmilyen más jellegű változást nem vettem észre a bőrömön, amit az olcsóbb Naturlandos tea ne nyújtott volna.
3/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, nemrégibe kezdtem egy zöldséges méregtelenítőt, de felerősödtek a tünetek ezért abba hagytam, akkor azt mondod először felerősödik de utánna javulni fog? Ez kb mennyi időt vesz igénybe?
2012. ápr. 2. 18:20
4/4 anonim válasza:
Második vagyok. Nekem a méregtelenítés második napján jönnek elő elég csúnyán a tüneteim és kb. egy hét, mire elmúlik és látványosan szebb lesz utána a bőröm (feltéve, hogy meg tudom állni, hogy ne vakarjam). Szerintem egyénenként elég nagy különbségek lehetnek, hogy kinek hogyan reagál a szervezete, de a fokozottabb kiválasztás miatt még egy egészséges ember bőre is csúnya lesz a tisztító kúrák alatt - rajtuk ált. a pattanások jönnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!