Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen halálos kimenetelű...

Milyen halálos kimenetelű kórok léteznek?

Figyelt kérdés
Egy történet írásához kutatok halálos kimenetelű kórok után, amit egy 8-10 éves kislány elkaphat és a tizenéves évei környékén bele halhat. Ez így durván hangzik, de ezt a drasztikus csavart megköveteli a sztori.
2009. máj. 19. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tüdőgyulladás még hihetően hangzik, és szoktak néha belehalni (unokatesóm is így járt)
2009. máj. 19. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

attól is függ, hol játszódik és mikor a sztori

mert egy mai modern mesébe valami "brutálisabb" betegséget kell keresni, a fejletteb tudomány miatt...

míg egy évszázadokkal ezelőttihez, vagy középkori fantasyhoz pl : torokgyík, pestis vagy valamelyik másik himlő pl...

2009. máj. 19. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha durva sztori kell, lehet aids is, pl ha nemi erőszakot raksz bele, az halálos.

Vagy tetanuszos lesz a kislány, pl belelép egy szegbe és nem kap oltást, a végére gyógyíthatatlan tetanuszos görcsöt kap. Csúnya halál. Esetleg veszettség, kutyaharapástól,szintén oltáshiány miatt..

2009. máj. 19. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:
42%

Kérdezőnek!

Ugye nem rontottál meg egy 8-10 éves kislányt, és nem vagy beteg?

A kérdés leplező, de még is mindent elárul.

Már a sztori is idiótának tűnik, amivel itt előállsz.

2009. máj. 20. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenbe bele lehet halni, csak van amihez kisebb az esély. Agyhártyagyulladást írnék én.
2009. máj. 22. 19:57
 6/8 A kérdező kommentje:

19 éves lány vagyok, szerepjátékozok.

A történetben egy NJK karakter történetét írom, aki sok viszontagságon ment keresztül. A szóban forgó kislány a kishúga lenne, akit elveszt és ez az esemény egy életre megrázza.

Ennyit a leplezésről, jól megmosolyogtattál,utolsó előtti válaszoló. Kimondottan építő jellegű volt a hozzászólásod.

2009. máj. 23. 16:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja azt én is néztem, mert avval a logikával, kb az összes író kegyetlen és beteg.

Engem is megfogott az az írás, ahol ezt írta rólad és szerintem tök beteg hozzáállás egyből ilyen oldalról megközelíteni valamit.

2009. máj. 25. 17:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sarlósejtes vérszegénység. Genetikai betegség (így esetleg a drága szülőket is bele lehet keverni a történetbe). A betegség során a vörösvérsejtek hibásan működnek, nem tudnak elég oxigént szállítani, így a betegségben szenvedők gyerekkorukban meghalnak. Bár nem hiszem, hogy ez a bioszos része is benne lesz a sztoriban, de legalább kerek választ adtam:)
2009. jún. 10. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!