Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tegnap etetésnél megharapott...

Tegnap etetésnél megharapott az egyikn gabonasiklóm (nem mérges kígyó). Kaphattam tőle el valami betegséget?

Figyelt kérdés
Nagyon kicsi szúrás volt csak 1 percig vérztett kb és nem oylan nagyon. Félek hogy elkaphattam tőle vmit. Léci segítsetek.
2009. jún. 16. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Ha van valami betegsége akkor igen. Ha nincs, akkor nem! Mi nem ismerjük a gabonasiklódat, honnan kellene tudnunk?
2009. jún. 16. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz ő tudja csak biztosan megmondani. Ne feledkezz meg arról hogy a kígyók szalmonellát terjesztenek amik ugyan magára a kígyóra nem veszélyes viszont rád igen. Mi pedig nem tudhatjuk hogy a kígyód szalmonellás-e...
2010. jan. 1. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha megharap a kígyó, akkor nyomkodd ki, hogy a vérrel kijöjjön a kórokozók nagy része. Aztán betadin.

Ha nem nagy, mély harapás, akkor ez elég lehet, viszont ha durvábban megrágcsálta a kezedet, akkor lehet, hogy egy tetanusz szuri kell.

2011. febr. 21. 23:21
 4/4 anonim válasza:

Engem 1x a 2m es óriás kígyóm harapott meg,jól szétcakkozta a kézfejem,mély sebekkel.

1-2 napig be volt dagadva de semmi komolyabb dolog nem történt.

2011. szept. 20. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!