Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyik a legjobb immunerősítő...

Melyik a legjobb immunerősítő tabletta?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 09:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha komoly beteg vagy, és erre van szükséged, akkor fognak adni olyan tablettát, ami "immunerősítő", például kemoterápiánál, ha nagyon lecsökken a fehérvérsejt-szám.

Különben tablettákkal nem lehet erősíteni az immunrendszert, és egyébként is, tablettáktól nem lehet egészségesnek lenni! Ahhoz nem elég a tabletta, az maximum kiegészítés!

Egyébként, ha valaki elkap valamit, az általában NEM azért van, mert le lenne gyengülve az immunrendszere, és ha legyengül az immunrendszere (pl. gyógyszerekkel gyengítik, sok ilyen eset van), attól még nem feltétlen fog elkapni valamit.

Ami hatásos a fertőző betegségek ellen:

- influenza elleni védőoltás minden évben,

- elölt baktériumokat tartalmazó készítmény szedése kúraszerűen (pl. Broncho-Waxom),

- és a higiéniai szabályok.

Ha valaki túl gyakran és túl hosszan betegeskedik, akkor a hátterében lehet allergia, asztma, refluxbetegség, gyulladásos góc a szervezetében, stb. De nem gyenge immunrendszer, vagy legalábbis a képlet közel se ilyen egyszerű!

2012. márc. 15. 19:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Havonta kiújul a herpesz a számon, és ez mindenhol azt olvasom h ez általában akkor fordul elő ha gyenge az immunrendszer. Változatosan eszem, minden fajta kenőcsőt és gyógyszert kipróbáltam már. Most azt akarom kipróbálni h ha szedek immunerősítőt akkor az használ-e.
2012. márc. 16. 07:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg, de nem hinném...

Én olvastam herpeszről mást is.

Tutira nem gyenge az immunrendszered.

De valami antivirális gyógyszeres kezelést írtak már fel?

2012. márc. 16. 10:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha valami a bőrön megjelenik, annak általában belső oka van, azt kellene megszüntetni így a herpesznek is lehet.Ilyenkor egy méregtelenítés, immunerősítés is segíthet.Az immunerősítésben segítenek gyógynövények, gyógynövény kivonatok, probiotikumok,de csak minőségieket érdemes használni.A herpeszre jó pl az aloe és propolisz tartalmú Lips
2012. márc. 16. 11:23
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Sëmmi esetre së használy védőoltásokat, mert igën veszélyësek.

Szëdjél kasvirágcsëppeket (Echinacea); élj egészségësen, imádkozz rëndszërësen, ëgyél zöldségëket, gyümölcsöket, sportolj, lëgyél sokat tiszta levegőn stb.

2012. márc. 20. 10:19
 6/11 Tibi papa válasza:
20%
Nekem a C-vitamin bevált,napi 3x1000mg.Nem kell félni Einstein napi 8000mg-ot szedett.
2012. márc. 21. 15:02
 7/11 anonim válasza:

15 éve küzdök a herpesszel.A legdrágább kenőcsöktől-gyógyszerekig mindent beszedtem,és kipróbáltam.Minden hónapban ott fityegett a számon.Az egyiknek ott volt még a hege,mire kijött a másik.

Az aloe vera némiképp segített,de tutira immunrendszer függő.Nekem elég egy kis stressz,és már ott is van.Nem állandó a havi kiújulás,időszakos.Van olyan év akár,hogy csak 2x jelenik meg,ez mindig változik.Nekem a sok foghagyma segített.

Plusz a rengeteg piros gyümölcs.Kerüld a stresszt,az erős napfényt,a sok fűszert! Sajna,örökre megmarad.

2012. márc. 22. 04:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a belső okokat keresném meg. Pl. nekem akkor jelenik meg,amikor lelkiproblémáim vannak, vagy annyira ideges és feszült vagyok és nem oszthatom meg senkivel.Ami ilyenkor nekem még bevált, az a kölniből, arcszeszből kenekedem,amikor érzem,hogy kezd viszketni. Próbáld ki!
2012. márc. 22. 05:35
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Csao! A "védőoltást" kéretem elfelejteni! 1. Folyékony C-vitamín. 2.Parajdi-só fogyasztása. 3. Parajdi-só belélegzése= 100%-os hatás! Deni-papi
2012. márc. 24. 17:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Herpeszre a C vitamin, a citromfű (pl. citromfűtea) és a Lizin (L-lizin, L-lysine) is hatásos. Nagylányomnak 2 havonta jött ki, de a lizin rendszeres szedése után ez fél évre csökkent! Mi az egyik nagy nevű testépítők táplálékkiegészítőit gyártó cégtől vásároltuk, mert abban van a legnagyobb adag. (3x1 kapszula 2100 mg., de csak naponta 1-et szedtünk.)
2019. júl. 30. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!