Melyik a legjobb immunerősítő tabletta?
Ha komoly beteg vagy, és erre van szükséged, akkor fognak adni olyan tablettát, ami "immunerősítő", például kemoterápiánál, ha nagyon lecsökken a fehérvérsejt-szám.
Különben tablettákkal nem lehet erősíteni az immunrendszert, és egyébként is, tablettáktól nem lehet egészségesnek lenni! Ahhoz nem elég a tabletta, az maximum kiegészítés!
Egyébként, ha valaki elkap valamit, az általában NEM azért van, mert le lenne gyengülve az immunrendszere, és ha legyengül az immunrendszere (pl. gyógyszerekkel gyengítik, sok ilyen eset van), attól még nem feltétlen fog elkapni valamit.
Ami hatásos a fertőző betegségek ellen:
- influenza elleni védőoltás minden évben,
- elölt baktériumokat tartalmazó készítmény szedése kúraszerűen (pl. Broncho-Waxom),
- és a higiéniai szabályok.
Ha valaki túl gyakran és túl hosszan betegeskedik, akkor a hátterében lehet allergia, asztma, refluxbetegség, gyulladásos góc a szervezetében, stb. De nem gyenge immunrendszer, vagy legalábbis a képlet közel se ilyen egyszerű!
Próbáld meg, de nem hinném...
Én olvastam herpeszről mást is.
Tutira nem gyenge az immunrendszered.
De valami antivirális gyógyszeres kezelést írtak már fel?
Sëmmi esetre së használy védőoltásokat, mert igën veszélyësek.
Szëdjél kasvirágcsëppeket (Echinacea); élj egészségësen, imádkozz rëndszërësen, ëgyél zöldségëket, gyümölcsöket, sportolj, lëgyél sokat tiszta levegőn stb.
15 éve küzdök a herpesszel.A legdrágább kenőcsöktől-gyógyszerekig mindent beszedtem,és kipróbáltam.Minden hónapban ott fityegett a számon.Az egyiknek ott volt még a hege,mire kijött a másik.
Az aloe vera némiképp segített,de tutira immunrendszer függő.Nekem elég egy kis stressz,és már ott is van.Nem állandó a havi kiújulás,időszakos.Van olyan év akár,hogy csak 2x jelenik meg,ez mindig változik.Nekem a sok foghagyma segített.
Plusz a rengeteg piros gyümölcs.Kerüld a stresszt,az erős napfényt,a sok fűszert! Sajna,örökre megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!