Hogyan kezelitek magatokat ez ellen a megfázásos légcsőhurutos és lázas betegség ellen?
Szirupot keszitek, ha faj a torkom, akkor barna cukrot olvasztok, ezt tejjel felontom, amibe kamillat es fahejat fozok bele, lassu tuzon.
Szinten barna cukrot olvasztok, vizzel ontom fel, felforralom, es kakukkfu-utifut forrazok le, mivel ez gyogyitja a legzoszerveket, a kohogest is csillapitja.
Az etkezesemet ugy valtoztatom meg, hogy friss zolsegekbol keszitek levest, amibe sok voros hagymat, petrezselyem zoldet is teszek, mivel a legzoszerveket tisztitja, nyugtatolag van arra, teht gyogyitja is.
Salatat keszitek az ebedhez, amiben mar reszelek friss gyombert, fokhagymat, es petrezselyem zoldet is vagok bele, hiszen nagy a C vit. tartalma.
Friss gyumolcslet, zoldseglet keszitek, s.repa+alma, es a teaval fogyasztom egyutt, fele-fele aranyban, amit fenyo mezzel edesitek, hiszen ennek a C vit. tartalma magas, viszont a s.repa gyogy.hatassal van a hurutra.
Tiger balzsamot lehet kapni a patikakban, este keszits gy.novenyfurdot, ebbe lehet levendula, fahej, kakukkfuvet tenni, ezutan elfogyasztod a gy.teadat, aztan a testedet kend be a balzsammal, mivel ejjel igy izzadni fogsz, tehat mar masnap erezni fogod a javulast.
Amit en hazilag meg szoktam, hiszen fantasztikus a gyogyito hatasa:
hejaban fott burgonyat osszetorsz, ennek a vizet szinten leforrazol gy.novenyel, kakukkfu, fahejt, es ezt egy vekony aanyagra teszed melegen, amit a mellkasodra, a hatadra lehet tenni, tehat eloszor mellkas, aztan hat, amit betakarsz, tehat dunsz pakolas lesz, addig hagyod fent, amig kinem hul!
Ez igy egyuttesen 2-3 nap alatt megszunteti a tuneteket, lazad lemenni fog,
viszont a teakat fogyaszd tovabb, naponta egyel friss fokhagymat, ennek megfeleo mennyisegu friss gyombert, tehat 4-5 cikket. EZt lehet szinten salataba reszelni, igy kellemes ize is lesz, de gyogyito hatasu is, ezt egesz telen, tavasszal erdemes fogyasztani, mviel megelozod a virusokat pl.
Légcsőhurut még nincs, a többi van. Nagyon keményen kijött rajtam. Csütörtökön fura érzésem volt, pénteken kicsit fájt a torkom. Mindkettő nap volt mézezés, fokhagymázás - persze csütörtökön még csak mert úgy jött ki, pénteken már tudatosan, mert sejtettem, hogy lesz valami.
Szombaton 38 feletti láz - nálam az már nagyon magasnak számít, és azóta nátha, egyéb.
Volt multivitamin, C-vitamin, sok-sok mézes tea (extra mennyiségű méz fogyott), zöldhagyma, fokhagyma, orröblítés, infralámpázás, gyógyszerporlasztó géppel inhalálás, orrkenőcs, gargalizálás, amikor még fájt a torkom, vizes borogatás, Algoflex, minden, és most is szenvedek, kb. semmi javulás...
Ma megyek orvoshoz, aki vélhetően megdob antibiotikummal. Na, azt nagyon gyűlölöm, engem mindig megvisel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!