Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tüszős m. gyull-ra mit ajánlanál?

Tüszős m. gyull-ra mit ajánlanál?

Figyelt kérdés
Ma reggel vettem észre, hogy a manduláimon ilyen fehér pöttyök vannak, de a jobb oldalon jóval több, mint a másikon :/ Olvastam itt, hogy jó rá a sós vízzel való öblögetés, de ettől nagyon elkapott a hányinger. Van itthon tantumverde, azt ettem, meg folyamatosan iszom a teát, de gondolom ez nem elég. Orvoshoz nem szívesen mennék, mert utoljára 1 hete voltam influenzával. Mondjuk akkor ő is mondta, hogy van egy kis torokgyulladásom, de akkor semmit nem éreztem, most meg két napja alig bírok nyelni...Mit csináljak? Mindenképpen menjek vissza, vagy kúráljam magam itthon? :/
2012. márc. 3. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre Augmentint szoktak felírni, magától nagyon lassan gyógyul ha valóban mandulagyulladás.
2012. márc. 3. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Amúgy a mézet javaslom, de nem fog sokat érni...
2012. márc. 3. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Orvost. Ne várd ki a hétfőt. Lejjebb megy, szövődményei lehetnek. Ír fel rá augmentint, vagy ha nem szedheted mást, nem tudom mit szokott és kész. Tüszős mandulára a házi módszerek kevesek!

Rajtam egyszer szombaton jött ki, hétfőn délután mentem el és már injekciózni kellett, olyan ronda lett, azt mondta az orvos nem is elég, hogy szedegessem a tablettát és nem szabad várakozni, hogy na majd megyek orvoshoz, ha nem javul, mert csak halad lejjebb!

2012. márc. 3. 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:

és ha injekciót ad rá, az fáj? vagy hogy csinálta? :S

csak az a baj hogy így is elég sokat hiányoztam az iskolából, és félek hogy a sok kihagyás miatt nem engednek át

2012. márc. 3. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem úgy adja rá, hogy bele vagy ilyenek. Mint egy rendes injekció. Seggedbe, combodba, melyik hova adja. Semmi extra. Főleg ahhoz képest, hogy nem bírsz nyelni. :D
2012. márc. 3. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!