Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehet hízni?

Mitől lehet hízni?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok, 145 cm, és csak 27 kg.

Most voltam vérvételen,ahol mindent megnéztek, és mindenem jó volt...Eszem gyümölcsöt,tésztaféléket,húsokat,zöldséget...(pezsgőtablettát iszok)és mégsem hízok semmit. :( Tudnátok-e segíteni hogy Hízzak jó pár kilót?

2012. febr. 25. 20:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Esetleg valami napirendet nem tudnátok irni? hogy egy nap kb. mennyit és mit egyek.?!
2012. febr. 26. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Mozogj.
2012. febr. 27. 17:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Ha tudnád én mennyit mozgok!!! sőt lehet hogy az a baj!

Járok táncra,egésznap legalább fél órát táncolok még pluszba,testnevelés órán is nagyon sok mindent csinálunk,ugyhogy a mozgásnál nincs probléma! :)

2012. febr. 27. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Napi fél litert libazsír :DDDD

Am egyél rengeteg kenyeret mindenhez egyél kenyeret!!!!

2012. márc. 11. 15:10
 5/6 Mahesha válasza:

csoki?? :D

sztem kezd el... hát nemtom, mondjuk súlyzózni, vagy csak erősíteni, hogy izmod legyen, és ne hájad, mert ha meg meghízol, akkor nem fogod szeretni, úgyhogy erősíts, szerezz izmot :D ;)

2012. márc. 14. 14:56
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2012. márc. 14. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!