Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nutridinktől lehet hízni?

Nutridinktől lehet hízni?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy naponta 2 nutridrinket iszok +melette sok kaját szerintettek fogok tudni tőle hízni?

2012. febr. 6. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagy valószinűséggel,h IGEN fogsz tudni hítni!Szedjál mellette magnéziumot is az is segit!
2012. febr. 6. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs olyan ember aki hízni akar.

Hízás = háj.

A háj egy vékony emberen se néz ki jól.

Izmot akarsz nem ?

Izom = fehérje + edzés.

Az edzéshez meg szénhidrát kell, az adja meg az energiát.

Ha kórosan sovány vagy akkor meg tudok javasolni valamit.

Én 185 centi, és 62 kiló voltam, elmentem orvoshoz.

Mondtam neki hogy nem tudok annyit enni hogy jöjjön rám súly. Írt fel peritolt, az első szem után megettem kb 2 kiló kaját. Evés közben, és evés után is éhes voltam tőle.

A hasam rendesen megnőtt evés után annyit ettem. Annyira feszült hogy még fájt is kicsit, egy idő után megszoktam.

Kb 2 hónap alatt felmentem 70 kilóra, és abba is hagytam. A súlyom is megmaradt, azóta is többet eszek, mert már megszoktam.

2012. febr. 29. 12:15
 3/3 anonim válasza:
Én is fel írattam a peritolt, de nálam kevés siker volt, így is sokat ettem, most annyit vettem észre, hogy egy nap kevesebbet eszek, de jóval többet... de súly gyarapodás nem nagyon volt sajnos....
2012. nov. 24. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!