Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Clamydia, és Ureaplasma...

Clamydia, és Ureaplasma urealyticum! Nagyon kell félnem? Lehet még ennyi idő után is nagy baj?

Figyelt kérdés
Kicsit hosszú lesz, sajnálom! Várandós vagyok, 20 hetes múltam, a párom akitől a baba is van, szóval együtt éltünk 7 évig, majd jött egy szünet, ami 1,5 évig tartott! Nekem közbe lett más, aki mint kiderült megcsalt! Tavaly júliusban fura dolog történt, nemi beteg lett, kijött ott neki valami, nem voltunk utána együtt, kidobtam, majd mehettem miatta nemibeteg gondozóba! Szifiliszes lett, minden eredményem negatív lett, magánrendelésre vitt, nem is keveset fizettem (tavaly augusztus)! Majd most a napokban kaptam egy levelet, h beidéztek a dokihoz, elmentem ma! Nem az-az orvos volt aki anno, kiderült 3 havonta kellene mennem vérvizsgálatra, de nem is ez a baj, mert semmi bajom nincs, hanem az, h akkor a doki 2 papírt "elfelejtett" ideadni, amit ma kaptam készhez! Az egyik szerint Chlamydia fertőzésem volt, a másik szerint Ureaplasma urealyticum! Ma a doki ki is akadt rendesen, mert azóta várandós vagyok, mert anno a főnővér azt mondta, ha -, akkor no problem, lehet babóca! El is küldtek ma nőgyógyászhoz, aki megvizsgált, de ezeket a teszteket ő nem tudta elvégezni, így mehetek a kórház terhesgondozására! A kérdés, lehet baja a babának? A doki nyugalomra intett, és veszélyeztetett terhesnek nyilvánított, a másik kérdés az, h mivel nem tudtam ezen betegségekről, és tünetem sem volt, elmúlhattak azóta? vagy aggódjak, h ez még fenn áll? Kérlek nyugtassatok meg!
2012. febr. 21. 13:31
 1/4 A kérdező kommentje:

Mivel nem tudtam a betegség fenn állásáról, és így nem lett kezelve, elmúlhatott-e magától? vagy most is bennem él?!

Köszönöm!

2012. febr. 21. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek a betegségek nem múlnak el maguktól csak úgy!
2012. máj. 20. 16:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Elmúltak! Végeztek teszteket, és semmi baj!
2012. máj. 20. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:
A páromnál állípottak meg ureaplasmat. Pár nap múlva én is megyek vizsgálatra. Hadd ne mondjam, hogy most én vagyok a fő bűnös, ugy kezel mint egy leprást. Mert ő biztos benne, hogy tőlem kapta el. Pedig nem csaltam meg. Hogy lehetséges az, hogy csak úgy elmúltak? Mennyi idő alatt?
2014. febr. 26. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!