Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most akkor hányni is fogok?

Most akkor hányni is fogok?

Figyelt kérdés

Összeszedtem valami vírust fáj a fejem a torkom és nem érzem jól magam! Ma reggel még nem volt semmi ettem egy szendvicset meg egy kis chipset! Utána már éreztem, hogy nem vagyok jól most viszont ettem rántott hús mert már fáj a hasam az éhségtől és most hasmenésem van! A vírustól most már biztos, hogy hányni is fogok? A kaja már nem esett annyira jól de muszáj volt megennem mert nagyon fájt a hasam az éhségtől ahogy megettem elmúlt! Kiskorom óta nem bírom a hányást és nagyon félek tőle!

14/L

2012. febr. 18. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Bizony, előfordulhat. A vírus miatt most kicsivel gyengébb lett a gyomrod, ez ilyenkor sajnos természetes. Ne félj tőle, hamar lezajlik. Ez a szervezeted reakciója. Utána fogmosás, és aránylag minden rendbe jön.

Hanem ha a rántott hús ellen tiltakozik a gyomrod, akkor igyál sok teát, és csak háztartási kekszet, vagy sós, főtt krumplit egyél 1-2 napig.

2012. febr. 18. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tett jót a hasadnak sem a chips, sem a rántott hús. Valami könnyebbet egyél. Egyébként az is elõfordúlhat, hogy virúsos hasmenésed van.
2012. febr. 18. 17:13
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Igen valószínűleg vírusos hasmenés volt mert valami vírusom van!
2012. febr. 18. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!