Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megfázáskor tényleg jó a...

Megfázáskor tényleg jó a forró fürdő?

Figyelt kérdés
Nekem eddig anyuék soha nem engedték,hogy megfázáskor fürödjek(csak ha muszáj volt),mert mindig úgy tartottuk,hogy még betegebb leszek tőle,felemelkedik a lázam,stb. Most viszont valakitől azt hallottam,hogy ilyenkor a legjobb egy forró fürdő és nagyon sokat segít a betegség legyőzésében is. Akkor most mi az igaz?

2012. febr. 15. 14:06
 1/4 A kérdező kommentje:
ha jó,akkor ha lázas vagyok is jó? ( pl. 37,2-3nál még oké? )
2012. febr. 15. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Láz esetén nem,de hőemelkedésnél beleülhetsz.

Forró fürdő.

Lázcsillapító,és pár óra alvás jól betakarózva!

Beválik!

2012. febr. 15. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
37-38-ig még nem láz, csak hőemelkedés, szerintem azt tedd, ami jól esik, ha jólesik a meleg (nem forró) fürdő, akkor tedd azt és utána bujj ágyba, jó forró húsleves is gyógyír.
2012. febr. 15. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Sima megfázáskor nagyon is jó a forró fürdő, de azért ne dagonyázz benne egy fél órát. Ha hőemelkedés is fennáll, akkor zuhanyozz le a végén hűvös vízzel, mielőtt kiszállsz belőle.
2012. febr. 22. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!