Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Arcon varrt seb után poros...

Arcon varrt seb után poros környezetbe menni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megerősítést kérnék a következő esetre. a lényeg az, hogy a héten eltávolítottak egy "tályogot" az arcomról, amit ugye be is vartak, bekötöttek. azt javasolta a doki, mivel polírozóba, homokszóróba dolgozok, minimum a héten maradjak otthol. De hátúlról már hallom, hogy "cserbenhagytam" a melóstársaimat, mert hogy mehettem volna, ha úgyis bevan kötve... stb stb. Mit gondoltok? Ki kockáztatna egy esetleges begyulladást? Jól tettem e, hogy hallgattam a dokira. Mert bánt a dolog amúgy nagyon... Köszi.

2012. febr. 11. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem ne hallgass a munkatársaidra. Ha a doki azt mondta, hogy egy hét pihi otthon, akkor az egy hét pihi otthon, és nem kötött fejjel rohangálás. Ha a főnökség nem szól érte semmit, akkor ne érdekeljen a dolog. Meg egyébként miért hagyod őket cserben? Mert meg merted tenni, hogy "egy tályogot növesztesz az arcodra" (<--úm.) Butaság, gyógyulgass otthon. :)
2012. febr. 11. 20:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért mondta a melóstársam a hátam mögött, mert mikor eljöttem tízkor kedden, azt monodtam, hogy "szerintem jövök holnap" ráadásul én hiába szóltam főnökasszonyomnak, ő csak másnap reggel szólt neki, nekik, és az a helyzet, hogy sok a meló, és kevesen vagyunk. Csak tudod, jön azzal, hogy ő multkor a szemét műtötték, vagyis kiszedtek egy faszilánkot belőle és ő jött.... bár hozzáteszem azért jött, hogy megkapja a nemhiányzásér járó évvégi prémiumot amúgy. Kíváncsi leszek, hétfőn megyek délutánra, de már előre idegbe vagyok emiatt...
2012. febr. 11. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem a nyakamról távolítottak el egy nagyobb anyajegyet nem rég. Nekem is bevarrták. Hagyd pihenni mindenképp, regenálódnia kell annak a területnek. Bár nekem be volt kötözve, de én még plusz bebugyuláltam sállal, nehogy elkapjak valami fertőzést. Hallgass a dokira. :)

A munkatársaid pedig nem érnek többet az egészségednél. :)

2012. febr. 11. 20:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezt én is így gondolom, hogy az egészség fontosabb, csak mondjuk én lelkis vagyok sajna, és nem utolsó dolog az sem, ( már egy éve lassan volt alkalmam kitapasztalni) nem igazán iq-sak amúgy, meg még engem néznek le, közben meg ami miatt lenéznek, pont emiatt nem kéne, és sajnos diplomával csinlom azt, amit ők nyolc osztállyal, a másik szakmunkással. Már máskor is belémkötöttek, ezért is nem örülök, hogy megint van egy dolog amin lovagolhatnak. :(
2012. febr. 11. 20:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor mondd el neki, hogy így is elég macerás volt ez az eltávolítás, és nem akartál nagyobb baj, ha vetekszik az ő szemével, ha nem.

Nem ezen fog múlni a munkatársi jó viszonyotok, ha egyébként kijöttök egymástól. Lehet, hogy nem is mondott ilyet, csak valaki tévesen, vagy rosszakaratból súgta neked vissza. Arról meg nem is beszélve, hogy nem tudhattad, hogy az orvos hogyan kezeli ezt.

Ne idegeskedj, hétfő még nagyon messze van (ilyen szempontból :P), még a végén megbetegedsz a méregtől, és tényleg nem tudsz menni dolgozni.. Nyugi! :)

6/9 anonim ***** válasza:
Az 5. és egyben az 1. is én voltam.
 7/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy saját öcsémnek állt neki egy másik srác, hogy mekkora szemét vagyok, mert mesélte neki műszaktársam, hogy milyen xarba hagytam. Hát le kéne xarnom, főleg, ha nem is akarják majd megérteni, tudom jól. Azt kéne megértenie, hogy attól, hogy neki ez a világ legjobb melója, mert lássuk be azért megkeresni több mint száztizet nyolc elemivel, és eltart öt gyereket, mert ő felelőtlen, és bejött olyan szemmel, még nem mindenki köteles ugyanúgy tenni mint ő, ők. tényleg sajnáltam, hogy nem tudtam menni, mondjuk főnökasszonyom is hibás, én műtét után egy órával szóltam neki, ő meg másnap szólt nekik, pedig lett volna rá alkalma, sőt tesóm mikor mondta neki, hogy mi volt a hátam mögött, azt mondta, ő arról nem tehet, nem érdekli, közben meg ő a művez, neki kötelessége szólnia a többieknek. én amúgy sem tudtam volna, nincs meg a telszámuk. ....
2012. febr. 11. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Fúrnak, mert féltik a helyüket. Nem hagyod ezzel őket cserben, ez hazugság. Jobbulást kívánok!
2012. febr. 11. 21:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Nincs mire félteniük, mindenki elkerüli ezt a helyet mert xar részleg, ezért is kéne megbecsülniük, és szerintem nem vagyok beképzelt ha ezt mondom, mert elég jól csinálom. Csak magamra hagytam kapni őket, mert idősebbek és tiszteletbe tartottam őket. De ha ezért tényleg szemembe is beszélni fognak, megmondom nekik, hogy okés, most kimegyek és ha gondoljátok felmondok. Hozzáteszem az egyik egy hét múlva menne egy hétre szabira. Hogy akkor mit szólnak. Mert tényleg unalmasak már, hogy még ők néznek le engem....
2012. febr. 11. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!