Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Crohn beteg ehet cukrokat?

Crohn beteg ehet cukrokat?

Figyelt kérdés
Crohn beteg vagyok.és azt akarnám kérdezni aki ien beteg hogy pl negrot,palacsintát ehet-e mert nekem nincs hasmenésem tőle.

2012. febr. 7. 17:52
 1/2 anonim válasza:
A crohn betegségnél a tömény cukor nem tesz jót,sokan a cukrot egyáltalán nem javasolják ( erjed a belekben, émelygést okoz stb. ) Palacsintát szabad enni, felfújtakat is, tejjel is elkészíthetőek- ha bírod a tejet. Sok crohn beteg laktozérzékeny is.
2012. márc. 12. 10:04
 2/2 anonim válasza:
én már 5.éve Crohn-os vagyok és nagyon szeretem a csokit,cukrot és az egyéb édességeket,van amikor naponta többször is eszem:-):-$ de az én orvosom pl. azt mondta,hogy azt egyek amit szeretnék/kívánok,mert ezt én érzem,és ez nekem tényleg beválik,mert a szervezet tényleg tudja/érzi,hogy mit szabad és mit nem:-)
2012. jún. 4. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!